rolo_rn Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Musze kupić cylinder do am5. Zastanawiałm się nad airsalem sport, ale za dopłatą 110zł mam o wiele mocniejszego airsala racing, co polecacie(może jakieś inne propozycje)?W motorku jest gaźnik dellorto 19mm(filtr polini air box 37mm), dyfuzorek arrowa i seryjny wał(korba: top racing). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 rozumiem że mówisz o cylkach 70cc. z tych dwóch to zdecydowanie weź wersje "sport" bo nie masz przystosowanego wału a w wyścigach też raczej nie startujesz wiec sport w zupełoności wystarczy a pojeździ dłużej niż " racing". wybebesz jeszcze końcówke tłumola albo dokup sportową i będzie git. jak masz filtr stożek to zastosuj ponownie oryginał - szkoda cylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Filterek z mielocha. Gąbkowy w płni rozbieralny.Ten racing to 80cc. Tak jak myślałem, będzie za mocny. Edytowane 5 Października 2007 przez rolo_rn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 mówisz o polini 80cc?? c oma 18KM?? o tym nawet nie mysl przy praktycznie sryjnej korbie....rozwali ją bardzo szbko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Chodziło mi o airsala racing. On jest mocniejszy od polini :)Miałem brać polini, ale nie mają na magazynie.Polini podobno na seryjnym wale spoko jeździł.Wziełem airsalka sport, a na forum pytam się jescze dla pewności.Jaki powininien być luz na korbie?Hefaistos tuningowałeś swoją apke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) nie . mam tylko tłumik arrow ale taki już był uważam że od nieprzemyślanego tuningu lepszy jest seryjniak. gdyż narazie chce sie nacieszyć moto. tuning w dalekiej oldegłosci albo na strość jak bedzie kasa.hhhe podaj linki bo od poliniego 80cc już chyba nie ma mocniejszego cylka do tego silnika. Edytowane 5 Października 2007 przez hefaistos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Wiem, że wsadzenie cylka klasy racing do tego to zabójstwo :)Cylek airsal racing jst na mielochu, ale w online go nie mają.A propo mocniejszych od polini for race (80cc żeliwo) to np.hebo manston, metrakit pro race :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 do norlanej jazdy nie widze takiej potrzeby. to jest dla dziekawów na tatusinowym portfelu- nie wystarczy kupić samego cylka i już. to norlanej jazdy wystraczy sport żeby miał jakies 11KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Dzieki za odp.Zostało mi troche kaski na remont motoru, bo kupilem go za nicale 2k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 który rok?? 94?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 95 rok-silnik am5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi