Magda_Z_Tanowa Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 HAAAAAA moze to dla was nie ważne ale ja mam z tego radoche :biggrin: www.bikepics.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 HAAAAAA moze to dla was nie ważne ale ja mam z tego radoche :biggrin:www.bikepics.com Eeeeeee... z czego? Moze jaednak podasz dokladniejszy link? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Gratulacje :biggrin: :lapad: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Eeeeeee... z czego? Moze jaednak podasz dokladniejszy link? Pozdro!jest na stronie głownej www.bikepics.com Edytowane 5 Października 2007 przez Magda_Z_Tanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) http://www.bikepics.com/pictures/1043932/ pewnie dzieki tej ubłoconej różowej panterze która zwisa z kosza :icon_mrgreen: haha masz radochę bo to rusek z twojego zdjęcia , tudzież twój rusek. Gratulacje !!! Edytowane 5 Października 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 nie no zajebiscie powiem- zdjecie w deche- nic nie pozowane, w terenie np i rus! gratuliren :) kiedys zdj stroma bylo tez na "pierwszej stronie" ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Gratuluje :icon_question: Mnie tez wlasnie sie kiedys udalo zalapac na zdjecie dnia. Radocha jak nie wiem. Przynajmniej jakas odmiana po zalewie plastikowej japoni :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 gratuluje.TRZODAAA :) opzdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnieprRider Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Fajnie, że się rusek przebił na "pierwszą stronę", bo niektórym się wydaje, że on do wszystkiego czyli do niczego. A tu pokazane jego prawdziwe przeznaczenie :banghead: Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 fotka jaknajbardziej niepozowana 100% walki z żywiołem pantera nieprzepisowo przechodziła przez jezdnię więc ją trafiłem i już tak została, trafiłem ją w lipcu i do soboty dzielnie się trzymała. Jednak w ostatni łikend zdezerterowała zostawiając po sobie tylko ręce :banghead: pozdro Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 hehehe... zdj wyglada jak kard z jakiegos filmu. :icon_twisted: i jeszcze ta pantera.. rozowa :banghead: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 A ja pantere widzialem juz w czerwcu na darlowie ;)A propo darłowa, czemu twój sprzęt stał cały czas w jednym miejscu i w dodatku czysty?? Ja to musialem błoto z cylindrów wygrzebywać po pierwszym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Katowalem tylko w pierwszy wieczor i noc potem nadranem utopilem go w morzu a pozniej juz nie bylem w stanie prowadzic ;p poza tym ochrona sie czepiała ze nie zaplacilem za wjazd :buttrock: pozdrowionka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Baa, ja też nie płaciłem, nigdy nie płace (przecież to prawie 20 piw, bądź 10 złotych jeleni :P )A 2 przepustki znaleźliśmy w pierwszą noc (pt-sob) na plaży ale i tak sie nie przydały PS.stacjonowaliśmy kolo was, obok koleżki od srebnego Patrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Magda!!! To ty masz na imię Marcin?!?!?! Jestem w szoku!!! Świat mi się zawalił :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi