norban997 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Witam wszystkich mam maly problem z wymana klockow w przodzie w zzr 600 92r.mainowicie czy bolec na ktorym trzymaja sie klocki wybija sie czy cos w tym stylu??w moim moto niema tam rzadnego gwintu na srubokret czy cos w tym stylu natomiast po drugiej stronie (wewnetrzne)ten precik wyglada jakby byl zaspawany.co mam zrobic??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 daj zdjęcie,nie wiem jak to wygląda w zzr ale w większości moto jest od wewnatrz zacisku jest przetykana zawleczka przez ten bolec (ściągasz plastikowy dekielek i powinieneś to widzieć obok klocków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norban997 Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Jutro sprubuje cos z tym zrobic jak mi sie nieuda to zrobie zdiecia.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norban997 Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Udalo sie!!!pod blaszka ktora zakrywa klocki jest zabezpieczenie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maneta Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56423,2172820.htmlPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi