rafal_turek Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 witam mam pytanie jak sie ustawia zapłon w hondzie cb 400 n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykoo11 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Nie wiem czy dobrze mówię ale jest to zapłon cdi i jest on fabrycznie ustawiony i nic się nie przestawia, na kole magnesowym są znaki w którym miejscu powinna być iskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 witam mam pytanie jak sie ustawia zapłon w hondzie cb 400 nSię nie poprawia fabryki. Zapłon w CB400N nie ma możliwości regulacji. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_turek Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 a gdy założe zapłon to znaczy alternator i modul zapłonowy od cb 400 n do cb 250 n to czy bedzie wszystko ok serdecznie dziekuje za kazda odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 powinno być dobrze bo to taka sama konstrukcja. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykoo11 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Silniki różnią się chyba tylko pojemnoscią więc powinno pasować ale nie jestem pewny bo nawet sam alternator z tego co widzę w serwisówce jest innej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian Tuleja Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Silniki różnią się chyba tylko pojemnoscią więc powinno pasować ale nie jestem pewny bo nawet sam alternator z tego co widzę w serwisówce jest innej firmyWitaj :buttrock: Jak nie założysz to się nie dowiesz:) ale raczej powinno być ok :clap: POZDRAWIAM i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi