Hun996 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Hun, ja tam sypkiego piachu nie ogarniam i za każdym razem ląduje na płasko. Ubaw po pachy......mają ci co to ogladają z boku :)No to masz pomagierów do targania klamota na kółka.Ja mam gabaryt do swojego Varana, nawet siodło dla kierowcy mam podwyższone. :lalag: Wszystkie inne motocykle są ... za krótkie. A moc się przydaje, czasami trzeba odwinąć, nawet jak jeździsz lajtowo. I wtedy litrowy silnik staje się wręcz niezbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
refiko Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A powiedzcie mi jak brać pod uwagę parametr nośności? Moja waga 110-115, kawał plecaka bo 90-95 kg, jakiś bagaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi