piórko Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ja zaczęłam od Hondy Magny 500. Zupełnie nie odpowiadała mi pozycja na moto, również to, że przednie koło jest "bóg wie gdzie". Jeździłam tym niecały sezon i przesiadłam się na ER-6n.Ponieważ jednak kręciło mnie latanie po winklach - aktualnie ZX-6R i tak na razie zostanie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noleg Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 kurcze a aj akurat chciałem sięR odwrotnie przesiąść - z ZR7 na jakiegoś cruisera/choppera zostawiając tego ostatniego na codzienne dojazdy.a tu wszyscy do turystyki w drugą stronę - na enduro turystyczne. daliście mi temat do przemyśleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja ze sportochopera ZL900 wsiadłem na FJR1300 a teraz wróciłem na Triumpha Rocketa. Na FJR bolały mnie plery, szczególnie po wypadku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesuss Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Ja zaczęłam od Hondy Magny 500. Zupełnie nie odpowiadała mi pozycja na moto, również to, że przednie koło jest "bóg wie gdzie". Jeździłam tym niecały sezon i przesiadłam się na ER-6n.Ponieważ jednak kręciło mnie latanie po winklach - aktualnie ZX-6R i tak na razie zostanie :buttrock: Dlatego najlepsze motocykle to te produkowane dla funkcji nie dla formy. :happy: dobra decyzja. Edytowane 15 Grudnia 2011 przez hesuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 (edytowane) hesuss: no szkoda że nie robią toyoty corolli na dwóch kołach... zawsze myślałem że motocykl kupuje się dla pasji a nie z konieczności... Edytowane 21 Grudnia 2011 przez FhissT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesuss Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 FhissT, bardziej chodziło mi o właściwości jezdne, a ty wyskakujesz z jakąś korolla ;)No ale wiadomo, każdego w motocyklach kręci coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi