Maniek6r Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) Witam, niedawno zalozylem opone Dunlopa SPORTMAX D218F o wymiarach 120/70, profil wysoki jak do sporta, jest to uzywka z tego roku, bieznik to 3 mm. Wszystko ok, poza tym, ze miedzy blotnikiem a czubkiem opony jest jakies 3 mm odstepu. Problem w tym, jak bardzo taka opona puchnie od temperatury, czy moze przycierac blotnik po nagrzaniu? Czy moze puchnie tylko w szerokosc, jesli w ogole taka opona jest podatna na ten objaw? Pozdrawiam Edytowane 30 Września 2007 przez Maniek6r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 spokojnie możesz jeździć, a puchnąć może pupa od siedzenia:P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Mnie sie z kolei wydaje ze 3 mm bieznika to troche cienko i z trzymaniem na mokro moga byc klopoty. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 to jest fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Mnie sie z kolei wydaje ze 3 mm bieznika to troche cienko i z trzymaniem na mokro moga byc klopoty. Tak, wiem. Myslalem o tym przed kupnem, ale zastanawiajac sie ,to w deszcz nie jezdze prawie wcale. Druga sprawa, za ta opone dalem 40 zl, a byla z tego roku. Chce na niej poganiac jeszcze na wiosne. To byl przymusowy zakup, bo padla mi stara opona, tzn wypuszczala juz powietrze i zabkowala, a w chwili obecnej nie stac mnie na cos lepszego, a pogody marnowac nie chce, no i musze nadrobic zaleglosci z lata. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi