motocyklista 45 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Jestem przekonany, że jest nas wystarczająco dużo aby zacząć pisać o naszych Lalkach i miłości do nich. Na ogień rzucam kwestię szerokości opon (przód, tył) i marki które są dobre na nasze Kaczolandiowe drogi? Moja Lalka pływa jak pijany gondolier na wygryzionym asfalcie, przyprawiając mnie tym samym o doznania porównywalne tylko chyba z katapultowaniem przez owiewkę!!!! Szerokości Jarek Witam uprzejmie brac choperowska ktora jest mila memu sercu, lecz nie mam nic przeciwnego kolegom jezdzacym na innych maszynkach i takze ich pozdrawiam,tak sie sklada ze rozpoczalem dzieki Bogu 45 sezon motocyklowy i puszkowy, troche jeszcze zimno ale co to dla motocyklistow,Klaniam sie pozdrawiam juz jezdzacych na trasie :crossy: :icon_mrgreen: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 :crossy: Witam Panie i Panow, niektorzy juz wietrza swoje cudenka.Kto i jak robi ze swoimi kochankami ay nie zawiedly na trasie, moze ktos sie podzieli swymi spostrzezeniami, zapraszam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 :crossy: witam, gdzie jest aktualna strona Virago 750????? :icon_rolleyes: a moze ja nie umie jej znalesc,pozdrawiam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 :crossy: Witam,chetnie do szyku bym wstapil, ale gdzie go dopedzic i szukac jak tylko znalazlem posty z ubr, a moze nie umie szukac :icon_biggrin: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 :crossy: :eek: Witam, gdzie jestes Yamaho Virago XV 750 w kupie sila, o,kej ale gdzie jest ta kupa? szukam :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woolvi Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Szukajcie a Znajdziecie :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A więc jest jeszcze nadzieja, że ten temat ożyje! Pozdrawiam kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi