patryk.cbr Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 tak pamiętam, że mam 6 biegów i wczoraj uzywałem 4 :lalag: a tu obiecane zdjęcia: yamaha R6 Ładna suczka! Uważaj na siebie i... na nią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 To już całkiem poważny zakup :P Szkoda, że ja jeszcze nie mam prawka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas1515 Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Moim zdaniem nie wmasz zadnej wprawy w jezdzie na motorach i taki sprzet na pierwsze moto to glupota. Teraz jezdzisz przepisowo a nabijesz 1 k km i juz bedziesz kozaki nieciekawie dla ciebie moze sie to skonczyc.Masz 2 kombinezony ??? :icon_twisted: nie będę "kozak" bo swoje lata mam i respekt do ruchu ulicznego i prędkości,a taki motor kupilem z rozmysłem nie z głupoty,tak mam 2 kombinezony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Piotrek2345 jak tak dalej pójdzie to będziesz miał 100% ostrzeżeń i odpoczniesz troszke. Skończ z tą ciągłą krytyką i wyluzuj :icon_mrgreen: Lukas, gratulacje :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Fajny sprzęt :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi