zappa Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 będziesz się musiał baaaardzo pracowicie wkupiac w nasze łaski :icon_twisted: Czy masz na myśli zbieranie chrustu? ;) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Czy masz na myśli zbieranie chrustu? ;) :lalag:HA! chciałbyś, zeby tylko to!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 ... bo grzybów zbierać nie umiem... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 ... bo grzybów zbierać nie umiem... :lalag:ale nasza fantazja nie zna granic i, w przeciwieństwie do niektórych forumowiczów, nie ogranicza się do grzybów :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) ojej Aśka a ty znowu o alkoholu :lalag: /Edit mój błąd :icon_twisted: Edytowane 2 Października 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) a o czym można po 5 piwach, jak nie o alkoholu? :icon_biggrin: Edytowane 2 Października 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 a o czym można po 5 piwach, jak nie o alkoholu? :( O kolejnych pięciu piwach? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 O kolejnych pięciu piwach? :(też... ale powoli zaczynam myśleć o mojej mięciutkiej podusi, grzanej już przez moje rude Słoneczko :D i znowu mi futro w łóżku zostawi.... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Tak na marginesie warto zmienić date w temacie Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Umyłbyś wreszcie te szyby. :)po co? same sie wlasnie umyly... A tak wogole to na ognisku mnie nie bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 po co? same sie wlasnie umyly...A tak wogole to na ognisku mnie nie bedzie...łaj?! a daty wtemacie nie umim zmienić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Belgu pewnie będzie mył okna :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 łaj?!Belgu pewnie będzie mył okna :bigrazz:Otoz niestety ale mam inna imprezke, ktora wczesniej byla zapowiedziana alejeszcze nie potwierdzona. Teraz juz jest potwierdzona. Poza tym w lesie i naokololasu jest mokro jak cholera. Nie mam ochoty sie przeziebic. Coz... lajf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 [...]w lesie i naokolo lasu jest mokro jak cholera. Nie mam ochoty sie przeziebic. Coz... lajf. Taaaaaaaaaaaa ;) I dlatego tez jezdisz motocyklem jak masz tygodniowa prognoze ze sloneczkiem, co ???Ech stary dziadu !!!! :lalag: Bierz przyklad z ojca :wink: :notworthy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Poza tym w lesie i naokolo lasu jest mokro jak cholera. Nie mam ochoty sie przeziebic. Coz... lajf.Ojej! To przychodzi z wiekiem??? Cholewka też chyba muszę uważać bo kości nie najmłodsze... ale wdupiemamto! (sorki... ale strasznie mi się to powiedzenie spodobało :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi