shipp Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No to może jeszcze Sulechów wita wszystkich.A i na poczatku czerwca jakis zlot sie u nas zapowiada. No a Łagów to oboowiązkowy punkt zlotowy!Zlot w Sulechowie? Pierwsze słyszę... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No to może jeszcze Sulechów wita wszystkich.A i na poczatku czerwca jakis zlot sie u nas zapowiada. No a Łagów to oboowiązkowy punkt zlotowy! O prosze o wiecej info. Studiuje tam i nic takiego nie slyszalem :P Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 12.04 Kiszka Wiosenna na gorzowskich Wieprzycach. Organizator: Night Rider. Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 12.04 Kiszka Wiosenna na gorzowskich Wieprzycach. Organizator: Night Rider. A wiecej info albo jakies www ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 A wiecej info albo jakies www ? Wiecej napiszę, jak sam będę wiedział :) Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 W Sulechowie w czerwcu 2007r. był I zlot. Organizowany po części z Domem Kultury i podczepiony pod dni Sulechowa.W tym roku z tego co wiem ma byc podobnie, prawdopodobnie 6-8 czerwca. Ma byc info na stronach domu kultury.Jak bede wiedzial cos wiecej to dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 W Sulechowie w czerwcu 2007r. był I zlot. Organizowany po części z Domem Kultury i podczepiony pod dni Sulechowa.W tym roku z tego co wiem ma byc podobnie, prawdopodobnie 6-8 czerwca. Ma byc info na stronach domu kultury.Jak bede wiedzial cos wiecej to dam znac. Raczej tam zawitam w końcu to "rzut kamieniem" czekam na bliższe info Pozdro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 REFRESH. Wiadomo cos wiecej o imprezach w naszych stronach ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 REFRESH. Wiadomo cos wiecej o imprezach w naszych stronach ?Narazie wiem tyle- 21.03 - Lubsko /Boxer/- 11-13.04 - Pobierowo /Gryf/- 02-04.05 - Łagów Lubuski /96/- 21-22.06 - Gwizdanów k. Rudnej /Iskra/- 25-27.07 - Niechorze /Outlaws/- 05-07.09 - Dąbie /Bachus/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) OK wielkie dzieki :icon_mrgreen: to kto chetny na lubsko w piatek ? raz dwa myslec i lecimy :rolleyes: Edytowane 17 Marca 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ja jeszcze dodam4-6 lipiec - zlot ogólny Łagów Lubuski /96 A co tam w Łagowie będzie w maju, bo nic na ten temat nie znalazłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Ja jeszcze dodam4-6 lipiec - zlot ogólny Łagów Lubuski /96 A co tam w Łagowie będzie w maju, bo nic na ten temat nie znalazłem?Kurczę, nie pamiętam już, skąd mam info o Łagowie w maju /gdzieś z tego forum/. Trzeba będzie zweryfikować informacje żeby na darmo nie jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 no ja tez 1 slysze w Lagowie z ta majówką.... Borysyzn cos robi ale zlot militarny jak co roku. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Poniżej całość w temacie sulechowskiego zlotu motocyklowego http://dk-sulechow.com//index.php?option=c...&id=99&Itemid=1 W tamtym roku wjazd kosztował 50zł, teraz 85zł. Hmm No nie wiemm? Troche ciulowo jest nie zawitać na zlot w miejscu zamieszkania, ale z drugiej strony za znaczek i koszulkę dać 85zł? - dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Gorzów sie klania :icon_twisted: Ostatnio na forum extreme-squadu znalzlem to link . Chetnie bym sie tam wybral ale jeszcze moja f3 nie zlozona do konca. BTW jakby ktos mial wypelnienie lampy miedzy prawa a lewa czacha do niej to prosze dac znac. Pozostanie wtedy rejestracja i :icon_twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi