Xylena Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) :icon_mrgreen: Nie bój zaby jak popada to sie nic nie stanie przecież.... :notworthy: " :icon_mrgreen: Trzeba byc tfardym a nie mientkim.." Edytowane 5 Października 2007 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 kurcze troche wam zazdroszcze, na pestka imprezie bylo zaje..sciei pewnie u karla bedzie tak samo...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Dziś dowiedziałem się od mojego księdza proboszcza że ślub rozpocznie się z małym poślizgiem czasowym dopiero o 18.45 :icon_eek: czyli parada może wyruszyć najwcześniej spod kościoła około 19.30 :banghead: Plan przejazdu mam następujący - wyjeżdzamy na ulicę Szarych szeregów jedziemy nią do końca i na końcu zawracamy przy zjezdzie na MPK-a(w lewo), następnie wracamy się Szarych Szeregów i dalej już prościutko jedziemy przez XV-lecie, Gołębiów i na rondzie jedziemy prosto na Podgórę ( czyli w stronę Zwolenia). Dom weselny znajduje się w podgórze po lewej stronie trasy - duży żółty budynek ( przy starym barze - 5 :buttrock: ). Pogoda ma być już w miarę normalna czyli bezdeszczowo i w dzień około 15 stopni :biggrin: p.s - mała prośba od narzeczonej i ode mnie - gdyby ktoś wpadł na pomysł palenia gumy przed kościołem, proszę przetłumaczcie mu że to nie najlepszy pomysł :crossy: :notworthy: Z góry dziękuję wszystkim którzy przyjadą :notworthy: Później oczywiście będą fotki to wkleję-pozdrawiam :icon_exclaim: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Nie wiem jak Wy ale ja ze szczeniakiem zasiadamy do weselnej flaszeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Kurde, było dzwonic! My tez z Miklasem i Astarte "omawialismy" koniec sezonu.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Kurde, było dzwonic! My tez z Miklasem i Astarte "omawialismy" koniec sezonu.... :D Dokładnie... dzięki za miłą imprezkę :flesje: Fajnie było posiedzieć i wypić co nieco w miłym towarzystwie. Miała być jedna flaszeczka :lalag: a wyszło jak zwykle :D Parada miła... i wolna :) Z powrotem za to sobie szybciej polecieliśmy :crossy: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagrad Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Strasznie mi szkoda, że kolega motocyklista wydał się "bez mojego udziału", ale nie dałem rady dolecieć niestety :) chociaż pogoda była sprzyjająca. Mam nadzieję, że to już ostatni raz z mojej strony :P Do zobaczenia na hajłeju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No wlasnie i mi sie nie udalo... ;) W Wawie zimno jak diabli bylo, a jak mialem wyjezdzac to sie dowiedzialem telefonicznie ze w Radomiu leje :P. Nie to zebym sie bał wody, ale mokrych kolein na E7, po szlifie w Grojcu, troche unikam.Patrzac na to co za oknem nadziei na ten sezon juz nie mam, ale w przyszlym postaram sie nadrobic, mam nadzieje ze okazje beda. Teraz zostaje jedynie grzane piwko w Night Rider.Ehhh... jak sobie przypomnę ze tydzien temu widzialem w turcji jak chopaki w podkoszulkach i bez kasku(widac tam wolno) smigali na moto to jakies zwatpienie co do piekna naszego kraju mnie dopada...:buttrock: za krotki ten sezon mamy :D. PS.:Karlo, wszystkiego najlepszego na nowej drodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 :) Zawsze pestek tak uwazałam, dlatego jak najszybciej chce wyjechac do Hiszpanii, :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ludzie :flesje: Nie wiem jak Wam dziękować :clap: Było naprawdę suuper, tyle maszyn mimo nie najlepszej pogody :clap: Ja i moja żona jesteśmy Wam bardzo wdzięczni :) Mamy nadzieję że weselna poźniej Was rozgrzała po chłodnym wieczorze :biggrin: Wszyscy goście byli Wami zachwyceni, każdy mi o Was ciągle opowiadał, niektórzy nawet pytali skąd Was wynająłem :clap: Mam trochę zdjęć i filmików to wkleję poźniej.Dziękujemy Wam Wszystkim BARDZO za przybycie oraz za wszystkie życzenia :clap: :) p.s Gdybyście szykowali się na jakis wypadzik jeszcze to dajcie znac :flesje: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 narazie mam tylko ten jeden filmik:http://pl.youtube.com/watch?v=L5Io1XlAZQYpoźniej jeszcze powinienem mieć to na pewno wrzucę, tylko narazie filmiki są z aparatów fotograficznych no i jeszcze było ciemno więc nie najlepsza jakość :icon_biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi