gandziorz Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Najciemniej pod latarnia :)Jakieś propozycje co do parkingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 No co nikt nie parkuje we Wrocku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Szukam miejsca na moto.Braniborska lub bliskie okolice. 531490595 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matus82 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Witam! Szukam garażu w Oławie do wynajęcia lub współwynajęcia tel. 693 103 775 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toomek Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Dzień dobry, szukam garażu, parkingu we Wrocławiu okolice parku południowego, ul. Sudecka (okolice), może być też w kierunku Skytowera.792424777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcjannakape Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Dzień dobry, szukam garażu, parkingu we Wrocławiu okolice parku południowego, ul. Sudecka (okolice), może być też w kierunku Skytowera.792424777 A rondo na Zaporoska/Gajowicka?Garażuję tam i wiem od właścicielki, że garaż obok też jest miejsce na moto. Popytać w Twoim imieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadziany Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Witam, poszukuje miejsca w garażu na motocykl we Wrocławiu, okolice Pasażu Grunwaldzkiego, proszę o kontakt mailowy: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLdiYAmaha Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Szukam garażu- miejsca ul Skrzydlata / Bajana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys42 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Dzień dobry szukam garażu lub mi miejsca na motocykl Siechnice najlepiej. 725092025 dzwonić wieczorem lub pisać sms lub mail: [email protected] Edytowane 4 Lipca 2017 przez matys42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 73 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Wynajmuje fajny, murowany,bezpieczny garaż na Paczkowskiej Wrocław ( za sklepem simply ul Paczkowska -Huby )spokojnie stały tam 4 duże motocykle niestety od września zostaje sam więc potrzebuję kogoś do pomocy w opłacaniu wynajmu . Mój nr 502 378 436 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Hej! Mam 1 wolne miejsce w garażu przy Wyszyńskiego - w okolicach Jaracza. Info na PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Poszukuję miejsca na dwa (albo chociaż jedno) moto w okolicach ronda Powstańców, gdyby ktoś miał jakieś info albo trochę miejsca w garażu, proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dora Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Witam,szukam garażu lub miejsca w garażu na Biskupinie lub Sępolnie....ewentualnie osób do współdzielenia garażu.Ktoś, coś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Hej mam garaż na ul krynickiej nieduży ale spokojnie na jedno moto ok 7m2 🙂 Długo trzymałem tam swoje motocykle, teraz stoi pusty. Info na priv. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi