Rutka88 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 siemanko! mam 13 lat i chce sobie kupić jakąś fajną i tańszą motorynke.Myśle ze kupiłbym taką max 500zł i zeby była porządna i na długo mi wystarczyła. I jeśli ktos by sie orientował to gdzie moge kupi taką motorynkę w pobliżu Radomia itp. bo mieszkam w miejscowości Suskowola i są tam niezłe tereny do jeżdżenia :icon_mrgreen: :buttrock: co mi proponujecie ??? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Poszukaj w lokalnych ogłoszeniach, nie powinienes miec problemu z kupnem bo 500zł to duzo jak na motorynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 i zeby była porządna i na długo mi wystarczyła. Takiej pewności nie masz nigdy. I jeśli ktos by sie orientował to gdzie moge kupi taką motorynkę w pobliżu Radomia itp. Zapewne na allegro.plNawet jedna jest fajna (mój typ):http://moto.allegro.pl/item248706397_drag_..._motorynka.html i są tam niezłe tereny do jeżdżenia Hmm zaciekawiło mnie to ;] Jakie to są niezłe tereny do mykania motorynką? co mi proponujecie ??? Szukać szukać szukać :icon_eek: Nikt za Ciebie nie będzie szukać itd. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Może lepiek ogara za 5baniek już by niezły byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Dokładnie:D Kup ogara i szpanuj szybkimi winklami:P A co do tych terenów też podłącze się pod pytanie... Jakie mogą być tereny do jazdy motoryną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Autostrady żeby rozwijać zawrotne prędkości xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 No dokładnie, spotka kumpla na przechodzonej jawce i zrobią sobie dragi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Jakie mogą być tereny do jazdy motoryną?? No jak to jakie. http://www.bikepics.com/pictures/1033514/ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Się czepiacie tych terenów :) Chłopak pewnie miał na myśli ciekawe krajobrazy do zwiedzania jeżdżąc po okolicach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi