patryk.cbr Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) www.4bikes.pl stosunkowo rozsadnie. Faktycznie ceny są konkurencyjne jak na... polskie sklepy. Sam czasem korzystam z tego sklepu, jednak chwilami zazdroszczę tym, którzy mają rodzinę w stanach :wink: Edytowane 10 Października 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam. Ja nie uzytkuje kaske ze Suomy ,ale moja Baba takowy posiada. Z tego co zaobserwowalem, to ten kask to lekka porazka. Z jednej storny faktycznie super wykonanie w srodku, alcantara wymiata :icon_mrgreen: Fajna szybka, bardzo ciekawe malowania. Z drugiej fatalnie rozwiazany syste zdejmowania szybki. Sam uzytkuje od kilku lat Shoei'a i za genialne uwazam to rozwiazanie. Czasem kilakrotnie w ciagu dnia zdejmuje szybke ,zeby ja umyc. W suomie niestety takiej opcji nie ma-jak dla mnie dyskwalifikuje to ten kask zupelnie. A druga sprawa-typowo wloskie wykoanie( Lancia, Alfa, Ducati-te klimaty :evil: czyli ladnie, ale byle jak. W kasku po kilkunastokrotnym uzyciu zaczela zlazic farba ze spojlera z tylu! Szczerze-wolalbym kupic za te prawie 3 klocki(tyle ten kask wtedy kosztowal) Shoeia albo Araia-to zdecydowanie lepszy wybor. A tak swoja droga, to bedac we wrzesniu w Berlinie w sklepie motocyklowym mieli Extreme w promocyjnej cenie 400 ojro :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Zajc dzięki za informację :icon_mrgreen: Rozumiem, że piszesz o modelu EXTREME? Edytowane 10 Października 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Zajc dzięki za informację :icon_mrgreen: Rozumiem, że piszesz o modelu EXTREME?Exactly ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ja w swoim jeżdżę od kwietnia i jakoś nie zauważyłem schodzącej farby z tylnej płetwy ani nic. W sumie nie zauważyłem aby cokolwiek się już użyło... Nom może małe zarysowania szybki, ale to normalne przez piasek, owady itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi