WhiteFunk Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jeżdzę przed praca, do pracy i po pracy - przez ostatnie dni ani razi nei siedziałem w samochodzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ktoś w najbliższym czasie reflektuje? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ktoś w najbliższym czasie reflektuje? ja mogę jutro popołudniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 ktoś jutro jakieś dwa koła,coś? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 może dziś? ja kolo 20 będę w wawie? Możnaby było choc z czescia osob się zapoznac przed Borkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Moze wpadne,zobacze jak bede stal z czasem. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Pisz do Krzywego jest napalony. oj tam, oj tam:P yuby ze względu na długoletnia znajomosc zapadniesz?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Frajda dla dzieciaków !!! Słuchajcie, jutro o 11:30 jest spotkanie pod 2oo, jedziemy do szpitala na Kasprzaka na dziecięcy oddział onkologii, a później do pobliskiego domu dziecka. Tak więc, kto tylko ma czas i ochotę zrobić dzieciakom frajdę zapraszam jutro pod 2oo !! :) Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Pisz do Krzywego jest napalony.Dzięki Yuby, już mi zeszło. I nie bądź taki zawistny, następnym razem zajaramy wspólnie. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ktoś w najbliższym czasie wybiera sie na browar do 2oo? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Nikt sie na browar w weekend nie wybiera? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ma padac i jest F1 w tiwi :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Dziś o 13:00 ustawiamy się w kilka osób polatać w okolicach Wawy. Punkt zborny: KFC na Puławskiej przy Statoilu (na wysokości ul. Poleczki, przy murze wyścigów)Cel: nieokreślonyTempo: motury wyłącznie plastikowe, więc tempo raczej nie do podziwiania krajobrazów Jakby coś to nr do mnie 606 61 82 62 Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eL.Lisa Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 No to my w Piątek . Jeśli ktoś reflektuje to zapraszamy :) Cytuj MOTORBIKE STREET TERROR WARSAW Warszawiacy czekamy na Was !!! https://www.facebook.com/MotorbikeStreetTerrorWarsaw?ref=hl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 W Weekend moge podbić bo będe w Wawie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi