majkelpl Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Kurcze, Kati, decyduj sie bo musze miejsce w kalendarzu zrobic :icon_mrgreen: I gdzie w koncu ?? :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Ja rozumiem ze w sobote oblewamy 16te urodziny Kati (rozumiem ze beda atrakcje typu lizanie podeszw itp.) :D Ale jak w czw bedzie pogoda, to moznaby na tymbarka wyskoczyc do 2oo. Do potwierdzenia w sro/czw jak bedzie mozna cos wiecej o aurze powiedziec. pogoda bedzie ok czwartku. to Kati ma już 16 lat?? Sobota jeszcze do ostatecznego potwierdzenia. Jeżeli 24.10 nie wypali to 31.10 obowiązkowo :flesje: ja 24.10 odpadam, impreza rodzinna do bladego świtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 pogoda bedzie ok czwartku. to Kati ma już 16 lat?? ja 24.10 odpadam, impreza rodzinna do bladego świtu To w czw na tymbarka bedzie mozna sie ustawic. Nie wiem czy to dla Ciebie dobra wiadomosc z ta 16-tka - jeszcze Cie prokurator scignie ;) To ze odpadasz to traktowac jak plus czy minut terminu 24.10? Kati - to kiedy dowiemy sie ktora data jest aktualna? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) To w czw na tymbarka bedzie mozna sie ustawic. Nie wiem czy to dla Ciebie dobra wiadomosc z ta 16-tka - jeszcze Cie prokurator scignie ;) To ze odpadasz to traktowac jak plus czy minut terminu 24.10? Kati - to kiedy dowiemy sie ktora data jest aktualna? jak dla was to plus, że mnie nie bedzie bo tam gdzie medyk sie pojawia tam wioche sieje...... 16 lat...... mi pasuje, pow już prokurator odpada a ktoś bedzie w czwartek 22 ego?? ma być dobra pogoda więc może zajedziemy pozdr Edytowane 19 Października 2009 przez medyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 a moze dzisiaj? Bylby ktos chetny na tymbarka? Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 ja 24.10 odpadam, impreza rodzinna do bladego świtu No to glowna konkurencja juz sie wykruszyla :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 W czwartek (22.10) Tymbark w 2oo :biggrin: 31.10 (ostatecznie) piwko urodzinowe .... miejsce i godzina pojawi się w odrębnym "ogłoszeniu" :icon_mrgreen: No to glowna konkurencja juz sie wykruszyla :icon_mrgreen: Nie wykruszyła..... czuwa :icon_mrgreen: Majkel, a co chcesz wziąć solenizantkę na podnośnik :icon_question: Dziękuję postoję :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 W czwartek (22.10) Tymbark w 2oo :biggrin: Nie wykruszyła..... czuwa :icon_mrgreen: czuwa non stop :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 31.10 (ostatecznie) piwko urodzinowe .... miejsce i godzina pojawi się w odrębnym "ogłoszeniu" Czekamy z niecierpliwoscia :clap: :buttrock: Dziękuję postoję :bigrazz: Moze byc i na stojaco :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 W czwartek (22.10) Tymbark w 2oo :biggrin: A o której dokładnie w czwartek bo mam parę rzeczy na moto do załatwienia wiec przy okazji mógłbym wpaść, posączyć soczek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 A o której dokładnie w czwartek bo mam parę rzeczy na moto do załatwienia wiec przy okazji mógłbym wpaść, posączyć soczek ;) Proponuję 19:00-19:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ja będę około 19:32 precyzyjnie okreś☻lona godzina ale wg jakiego czasu?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Godzina jest sluszna. Jak pogoda dopisze to sie stawiam. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 a jak się zapatrujecie na "nowych" w towarzystwie?? chciałbym poznać Was osobiście a z towarzystwa forumowego to znam tylko Greedo. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Badżer, wiesz jak jest... Jak postawisz tymbarka, to może nawet sobie utną z Tobą krótką pogawędkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi