KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Igor ..... myśmy wcale nie pałowali tylko na przystanku stali :biggrin: p.s. Ja nic nie kręciłem, nie dotykałem, ja sie nie znam, nie wiem, zarobiony jestem :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) A żeby wam tak benzyny zabrakło, najlepiej na autostradzie, ju biczys :D Anka, jak to fajnie że nastąpił wielki kambek na motorek. Nie wywalaj się więcej, szkoda owiewek. Edytowane 16 Lipca 2009 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Mi kiedyś zabrakło ..... na A2 przed Koninem ..... ale jeden Telefon i już mój człowiek zapierdzielał z 20 L z Poznania :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 A żeby wam tak benzyny zabrakło, najlepiej na autostradzie, ju biczys :D ...ja mam bene w żyłach...non stop zatankowany jestem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Jednej lasce... Ja ci dam rebel... nie wspomne o tym kto pojechal gdzies na około:P Gronoszowa Edytowane 16 Lipca 2009 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Dzidek jak zwykle ...... zamiast o jeździe to dupy mu w głowie .... ha ha ha ha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Jednej lasce... Ja ci dam rebel... nie wspomne o tym kto pojechal gdzies na około:P Gronoszowa ...Ty Gronka i tak masz w doope za te wkręty :icon_twisted: Dzidek jak zwykle ...... zamiast o jeździe to dupy mu w głowie .... ha ha ha ha Nie gadaj nie gadaj....można śmigać i myśleć o doopeczkach...nawet się do nich uśmiechać i machać łapką :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Anka, jak to fajnie że nastąpił wielki kambek na motorek. Nie wywalaj się więcej, szkoda owiewek. Tak się stało, że w całym tym zamieszaniu cebra mało ucierpiała (lubię swoje crash pady) Ze wszystkiego wolę złamania niż zbicia i stłuczenia, szybciej przestają boleć. Dzięki Andrzeju za troskę tu :clap: , bo pod 2oo to chyba mnie nie poznałeś, rozumiem inna kurtka, ale poza tym mam ta samą rejestrację :buttrock: o tym samym wyglądzie nie wspomnę. Edytowane 16 Lipca 2009 przez osta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Moi drodzy, nie ma w was żadnego romantyzmu. Chyba pocieszę trochę Anię... :bigrazz: Yubasku, ale ja nie potrzebuje pocieszenia. Mów mi Zosiu Samosiu :icon_biggrin: Edytowane 16 Lipca 2009 przez osta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Oj Ania .... Ja cie poznałem ..... miło było .... mam nadzieje że następnym razem dłużej pogadamy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Coby się nie powtarzać: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1457462 Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Zrobiło się jakoś nie miło w klimacie spotkania w 2oo czy mimo to ktoś będzie dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja narazie jestem zalany i zakorkowany ...... :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja narazie jestem zalany i zakorkowany ...... :icon_mrgreen: Oj tam Klod...Ty nie dasz rady? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osta Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Ja narazie jestem zalany i zakorkowany ...... :icon_mrgreen: ja po "przeżyciach" dzisiejszego popołudnia tez nie wiem czy będę Edytowane 17 Lipca 2009 przez osta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi