zappa Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 YUBY nie udawaj niemca, wiesz o co mi chodzi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Zmartwie Cię, ona nie mówi po polsku. :icon_mrgreen: Nie takie "kwiatki" tu kwitły :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Kiedy?! I nic nie powiedziałeś? TAKI kolega jesteś?! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 zappa nie interesuj sie tak cudza zona, bo twoja, zdaje mi sie, mowi i czyta po polsku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 zappa nie interesuj sie tak cudza zona, bo twoja, zdaje mi sie, mowi i czyta po polsku :D Bart... ale Basia jakos nie przejawia checi czytania tego forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 tego nie wiemy na pewno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Koniec spamu! Idzie ktoś jutro na :flesje: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Koniec spamu! Idzie ktoś jutro na :flesje: ? A ja chętnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 ... Idzie ktoś jutro na :flesje: ? A konkretnie ? pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Bart... ale Basia jakos nie przejawia checi czytania tego forum :) I bardzo dobrze! Bo w wielu tematach to sama sodomia i gomoria :icon_mrgreen: Koniec spamu! Idzie ktoś jutro na :flesje: ? Jak mi się znudzą wykłady to kto wie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Hmmm może ja bym w padł na tymbarka... to będzie ktoś w końcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja będę się upijać z rozpaczy. Ludwicjusz wpadnie na tymbarka Ponieważ dopiero czekam na pizzę, to będę ok. 20.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Sucho... temp dodatnia... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 i ja z kumplem wpadne bo pogoda jest w miare :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi