Belgu Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Belgu-ja lepiej nie będę grać w kalambury. znowu będzie awantura jak na sylwestraAsiu, Piotra przeciez z nami nie bedzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Niestety czekam na bardzo ważny telefon z zagranicy :) .............. odpadam:( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Piersi czy pierwsi? :) ;) Moze byc to i to... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Klaudiusz daj spokój podjechał byś Jak ja będę to już święto he he Edytowane 3 Lipca 2008 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 MI to brat zgłosił ,ze ktos kto był dzisiaj w 2oo to z Czerska jest,bedziemy sąsiadami,zgłaszac sie :crossy: :biggrin: a poza tym to słyszałem ,ze polecał wam moją ulubioną miejscowke, mianowwicie wiadukt na Auchan hahahaha :biggrin: :lalag: jutro jak odbiore moto to tam jade (własnie sie nakrecam goladając filmiki i czytając a twist of the wrist haah) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) No tak mi się o uszy obiło :> Wreszcie poznałem forumowiczów, miło było poznać, dzięki za miły wieczór :) A no i pozdrowienia dla dziewczyn, które mnie przygarnęły jako "nowego" :D Edytowane 3 Lipca 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katja_75 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 A no i pozdrowienia dla dziewczyn, które mnie przygarnęły jako "nowego" :) Dla dziewczyn z MiD'a byłeś "nowy" :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 O...! A dlaczego ja Ciebie nie widziałem? Hm... trza mi do okulisty bo z oczkami coś nie tak? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 O...! A dlaczego ja Ciebie nie widziałem? Hm... trza mi do okulisty bo z oczkami coś nie tak? :buttrock: Wysoki, brązowa koszula, inżynier :buttrock: Co do "nowego" - w 2oo też byłem pierwszy raz więc by się zgadzało :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Hahaha Ale mi chodziło o Katie_75Jeśli ona tak teraz wygląda to już wiem dlaczego nie poznałem :buttrock: Aśka! A to moje nowe moto :icon_razz: Co prawda powinno to się pojawić w "Chwalę się" ale z pewnych obiektywnych przyczyn wrzucam to tu :buttrock:Ładny prawda? Edytowane 4 Lipca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katja_75 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Hahaha Ale mi chodziło o Katie_75Jeśli ona tak teraz wygląda to już wiem dlaczego nie poznałem :biggrin: No, tak specjalnie się maskuję i przybieram różne postaci :icon_mrgreen: Jednak wczoraj to się miło ukrywałam (dodatkowo pod innym wdzięcznym nickiem :icon_mrgreen: ) w gronie dziewczyn z MiD'a , do którego w 2oo dołączył m.in. pewien "nowy, wysoki, w brązowej koszuli.." :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Aśka! A to moje nowe moto :icon_mrgreen: Co prawda powinno to się pojawić w "Chwalę się" ale z pewnych obiektywnych przyczyn wrzucam to tu :icon_mrgreen:Ładny prawda?ładny ładny. przyznaj się-gdzieś Ty taki piękny motocykl dorwał? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Nie wsiadaj Zappa na kota bo cię podrapie he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 ładny ładny. przyznaj się-gdzieś Ty taki piękny motocykl dorwał? :banghead: Okazję dorwał.. Last Minute :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) Wybieram się i dziś, ktoś będzie? :D ładny ładny. przyznaj się-gdzieś Ty taki piękny motocykl dorwał? :D Na Allegro. Tylko powiedział, że oględziny pod 2oo :banghead: :lalag: Edytowane 4 Lipca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi