ścinacz Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam Tak sobie myśle aby utworzyć temat ku pamięci naszych kolegów którzy nie mieli niestey szczęścia i byli w zlym czasie w zlym miejscu , aby wpisywać imiona daty kiedy odeszli od nas nie żegnając się... , zdjęcia... To podziala też na wyobrażnie innych . Myślę że im się to należy ...żeby nie stali się tylko wzmianką w dziale "wypadek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C_L_K Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Myślę, że to dobry pomysł. Może nawet warto by taki post przykleić? Może, że dzięki temu jeden(jedna) z nas w danej chwili nie odkręci manetki zbyt mocno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Niewiem czy trafię w Waszą koncepcję, ale jest u nas grupa Błękitny szlak gdzie są profile kolegów z forum którzy już niestety odeszli. A pamiętać trzeba o wszystkich odchodzących z Tego świata ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Września 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Takie tematy zawsze kończą się wielkimi rozprawami, dewaluowaniem wartości czyjegoś odejścia. Wierz mi, przerabiamy to od kilku lat. Właśnie dlatego powstał Błękitny Szlak. Czasem warto tam zajrzeć, wejść w profil kogoś, kogo z nami już nie ma, zerknąć na jego ostatnie posty. Pochylić się nad kruchością życia. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi