EnduroMax Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jesli nad walem, na zlewiskach EC Zeran, to moze moje.Poznalem tez jednego uzytkownika DR-Z 400, ale szybko rozjechalismy sie w swoje strony. Jednak powiedzial ze jest z tad, i czasami sie pojawia. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 jest ktoś chętny na jakiś przelocik w okolicach W-wy jutro (niedziela) ok. 11.30 - 12.00? mój nr tel. 504 127 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outalien Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 jest ktoś chętny na jakiś przelocik w okolicach W-wy jutro (niedziela) ok. 11.30 - 12.00? mój nr tel. 504 127 130 ja też sie zbieram - ale off road - to chyba się nie zgramy:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ja bym z chęcią dołączył ale niestety grypa mnie męczy - fakt że najgorsze minęło ale niebede losu kusić jeszcze :> pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jutro ma być bezdeszczowa pogoda (sobota) może jest ktoś chętny na jakiś przelocik w okolicach W-wy tak ok. 13.00, trasa do ustalenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jutro ma być bezdeszczowa pogoda (sobota) może jest ktoś chętny na jakiś przelocik w okolicach W-wy tak ok. 13.00, trasa do ustalenia? Dlaczego nie proponuj miejsce i jazda :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dlaczego nie proponuj miejsce i jazda możemy się spotkać na stacji BP ul. Modlińska (jadąc w stronę Legionowa), godz. 13.00 - 13.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 możemy się spotkać na stacji BP ul. Modlińska (jadąc w stronę Legionowa), godz. 13.00 - 13.30 OK postaram się być :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ja bym z chęcią dołączył ale dziś ( sobota) z synem siedze cały dzień bo żona w szkole ale w niedzielę na krótką przejażdżkę jak najbardziej ( niestety nie za dużo czasu w niedzielę mam ) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 możemy się spotkać na stacji BP ul. Modlińska (jadąc w stronę Legionowa), godz. 13.00 - 13.30 No i co tam marcinku2 nikomu sie nie chcialo przyjechac, ja bylem pogoda fajna i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 No i co tam marcinku2 nikomu sie nie chcialo przyjechac, ja bylem pogoda fajna i co ? Niestety dojechałem na 13.30 i nikogo już nie zastałem, przepraszam bardzo, ale mój pojazd wymagał wizyty w wulkanizacji, która niestety przeciągnęła się i trwała ponad godz. z tego powodu nie mogłem dojechać na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 OKMoze w nadchodzacy weekend albo cos w tygodniu ustawimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Moze w nadchodzacy weekend albo cos w tygodniu ustawimu Nadchodzący weekend odpada niestety, ale w tygodniu jak najbardziej - zaproponuj jakiś dzień, ja się dostosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert203 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nadchodzący weekend odpada niestety, ale w tygodniu jak najbardziej - zaproponuj jakiś dzień, ja się dostosuję. Może piątek przedpołudniem 10.30 KFC na Modlińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 witam, niestety w ostatni week-end nie mogłem dołączyć do grupy ale chętnie przewiertrzę motorek w najbliższym czasie. Pozdrawiam,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi