Adam Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ale nie rozumiem... kto jest ojcem?? Ty czy Wr0na? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ale nie rozumiem... kto jest ojcem?? Ty czy Wr0na? :)Oboje :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Oboje :eek:Klaudiusz --- oboje? To kto w tym DUO jest Onym a który Oną :wink: :biggrin: Ja osobiście wolę i sadę,że MARCIN jest ONYM bo Wrona to mi bardziej pasi jako ONA :biggrin: PPOZDRWIAM Pomyłka w pisowni--- miało być sądzę a nie sadę SORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRY :clap: KURDE a tyle razy sama sobie tłumaczyłam-- Aśka nie tankuj już od świtu :flesje: Miałam być Aniołem z zasadami i co? KICHA :crossy: I piszę błędnie! Co ja robie? :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Nulka, a ja wiem, ich sprawa, ja tam sie nie wtrącam :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ale nie rozumiem... kto jest ojcem?? Ty czy Wr0na? :crossy:Oboje :clap:Marcin tata a Wrona mama :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Albo mi się zdaje albo znowu jakaś impra się szykuje no może tym razem będę pamiętał coś więcej niż ostatnim razem Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Albo mi się zdaje albo znowu jakaś impra się szykuje no może tym razem będę pamiętał coś więcej niż ostatnim razem Listek obawiam sie ze bedzie ja zawsze :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Beszczelny młokos he he heTraktuję to jak wyzwanie rzucone na forum, przy najbliższej okazji zmierzymy sięNa tą okoliczność zaopatrzę się w odpowiednią ilość bimbru he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Albo mi się zdaje albo znowu jakaś impra się szykuje no może tym razem będę pamiętał coś więcej niż ostatnim razemA z wczorajszej wszystko pamiętasz? Rozwiązanie jest bardzo proste... Listek zostaje szoferem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 No prosze już drugi szuka zaczepki ty też chcesz się zmierzyć okCzekamy na okazje Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Okazja się pewnie znajdzie... tylko kto zapamięta kto wygrał :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Okazja się pewnie znajdzie... tylko kto zapamięta kto wygrał :biggrin:Zawsze najlepiej wiedzą Ci których nie bylo... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi