artur.h Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witam! Oto dziś o godzinie 14 00 ta piękna Yamaha stanęła po raz pierwszy w moim garażu :) Dziś już zrobiłem 104 km :) Więcej fotek kiedyśtam a narazie aukcja z tymże motorkiem:http://moto.allegro.pl/item240639274_yamaha_tzr_80.html :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Cena z górnej półki :bigrazz: Modelowo ciekawy "motorower" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Jeśli chodzi o cenę to zależy od stanu, na początek bardzo fajny sprzęt dla fanów ścigaczy.Graty :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Fajny sprzęcik :crossy: a co do ceny to bardzo zależy od stanu. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Co do ceny- ostatecznie zeszło do 5300 :bigrazz: Co do stanu technicznego- ma kilka małych pęknięć, oraz kilka innych drobnostek, ale silnik to dosłownie igiełka :D cudownie się wkręca, pali na dotyk nawet gdy jest zimny :biggrin: Teraz pozostaje mi tylko sprzęta oblać :icon_mrgreen: Pzdr :biggrin: PS: już mam nawinięte 408 kilometrów ;) Edytowane 24 Września 2007 przez artur.h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cummulus Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 408 km w 2 dni? dobry jestes :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi