wild Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 ksiazka o klasykach sie przydala. wyciagam wnioski z dawnych bledow. Goska p.s co do nagrody to ja sie tam z Andrzejem dogadam :biggrin: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 no odgadnięte to teraz Greedo czas na nagrodę. Mam nadzieję,że coś wymyśliłeś :bigrazz: Moge Gośce dać buziaczka i ją mocno i czule przytulić. Lepszej nagrody nie wymysliłem :wink: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Czolem! Ufff, dobrze, ze nie wygralem :bigrazz:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Uczyć sie kochani ! Uczyć się, przeglądać stare szpargały, poszukać w internecie. Bo naprawdę historia motocykli nie zaczeła się od Hondy czy Junaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi