LukaszXVS Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam, jestem tu nowy, mam na imie Łukasz i jestem z pod Krapkowic, posiadam V stara 650 Classic z 2003r Mam takie pytanie, gdzie moge dostac akcesoryjna prosta kierownice do mojego moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Naprzykład tutaj:http://www.motocykle.katowice.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Cześc, Ale to jest drogi sklep. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Highway Hawk tanich rzeczy nie robi :notworthy: Jeżeli chodzi o sam sklep... Kolo jest w porządku. Kupowałem tam moje wydechy. Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Za to chrom dużo lepszy od Fehlinga i rurka pewna. Spróbuj może u Road Styler'a albo u sprzedającego przez Allegro Limy-Liska. W zasadzie też nic się nie da chromowaniu zarzucić. Może ciut mniejszy wybór wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi