gutek_rapier Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 chodzi mi bardziej o smarowanie silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 chodzi mi bardziej o smarowanie silnika Jak nie będziesz walił pionów to starczy jak dolejesz wiecej oleju.. a Jak będziesz już robił piony to stary olejak i tak będzie gasł, bo w takim przechyle gaźniki nie będą dobrze działały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Najlepsza jest f4i sport. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Cieżko trafic olejaka z nie zajechanym silnikiem pozatym jest kaprysne, swiece raz przylejesz i do wyrzucenia i juz wydatek ok 150zl,mialem kilka 750 i 1100 i juz wiecej nie chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi