johnn Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Panowie. Szukam moto z silnikiem v-ki. Chyba już sam nie wiem jaki motor wybrać. Mam jednak jeszcze jedno pytanie. Czy ktokolwiek ma Ducati ST2???? Czy mogę uzyskać od Was jakieś info na temat tego motoru??? Głównie chodzi o serwis, jsak z częściami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 zaglądnij do tematu (przyklejonego z resztą) o ducach - tam powinieneś znaleźć odpowiedzi na swoje pytania + osoby do dyskusjiBTW swoje poszukiwania turystyka z v-ką (i kardanem) zakończyłem na... v2... 180st... :)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Silnik to dosc prosta dwuzaworowa konstrukcja, serwis przewidziany co 10 000 km, cena zalezy od zlecenia. U mnie wszystko pracuje bez zarzutu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Panowie. Szukam moto z silnikiem v-ki. Chyba już sam nie wiem jaki motor wybrać. Mam jednak jeszcze jedno pytanie. Czy ktokolwiek ma Ducati ST2???? Czy mogę uzyskać od Was jakieś info na temat tego motoru??? Głównie chodzi o serwis, jsak z częściami itp. poszukaj info w temacie Ducati http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1029555 znajdziesz tam też koordynaty do ludzi, którzy na codzień jeżdżą Ducatamikris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi