Kosin Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Zważywszy na pogodę za oknem wkładam maszynę pod pokrowiec, a ściągam narty ze strychu. Może warto by je zabrać na Czechy i zrobić małe przeszkolenie dla ekipy? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Zważywszy na pogodę za oknem wkładam maszynę pod pokrowiec, a ściągam narty ze strychu. Może warto by je zabrać na Czechy i zrobić małe przeszkolenie dla ekipy? :)Bierz, bierz... ja chcę wrócić do domu z całymi nogami więc będę sobie tylko patrzył i robił fotki :lalag: Janek: poniżej jest zdjęcie lotnicze Vlckovic. Mógłbyś zaznaczyć gdzie jest ta chałupa w której jest impreza? My wyjedziemy około 16 w piątek i pojedziemy Czechami przez Hradec Kralove (będzie bliżej niż przez Kłodzko), więc na miejscu będziemy na pewno po zmroku. http://img217.imageshack.us/img217/2466/czechy2bp5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 kransnal ty się nic nie martw na tych nartach wszyscy potrafią jeździć http://allegro.pl/item264093545_nartki_dzieciece_58_cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 kransnal ty się nic nie martw na tych nartach wszyscy potrafią jeździć http://allegro.pl/item264093545_nartki_dzieciece_58_cm.htmlJa tam wole na własnych nogach, czasami na moto....żadnego g...na na nogi nie przypne...kiedyś w zamierzchłych czasach nawet niezle mi to szło ale teraz wole inne sporty....a z górki to lepiej na saneczkach....hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 kransnal ty się nic nie martw na tych nartach wszyscy potrafią jeździć W przypadku gdyby rzeczywiście miało być "jeżdżone" przyjmę postawę najbezpieczniejszą -> z kufelkiem przy stole :) Ja rozróżniam w ciągu roku dwa okresy: sezon na moto i drugi - barowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 W przypadku gdyby rzeczywiście miało być "jeżdżone" przyjmę postawę najbezpieczniejszą -> z kufelkiem przy stole :buttrock: Ja rozróżniam w ciągu roku dwa okresy: sezon na moto i drugi - barowy :buttrock: Krasnal dobrze ci radze zastanów się. Nagraliśmy z Hamirem fajnych instruktorów. http://picasaweb.google.pl/hamir56/Narty Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 W przypadku gdyby rzeczywiście miało być "jeżdżone" przyjmę postawę najbezpieczniejszą -> z kufelkiem przy stole :buttrock: Ja rozróżniam w ciągu roku dwa okresy: sezon na moto i drugi - barowy :buttrock:Marcin słusznie prawisz....też tak dzielę rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) Janek żyjesz bo coś umilkłeś, trzeba by poczynić jakieś ustalenia zooopatrzeniowe?Spoko wszystko jest na miejscu.Można dobrać w sklepie jak coś braknie.HANIA SPÓZNIONE ALE BARDZO SZCZERE ŻYCZENIA-dużo,dużo zdrówkaObok jest dużo wyciągów jak będzie śnieg to chętni mile widziani-ale nie popijaku :) Edytowane 7 Listopada 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Krasnal dobrze ci radze zastanów się. Nagraliśmy z Hamirem fajnych instruktorów.Hmm... kiedyś troszkę jeździłem na deskorolce, więc "parapet" może..może.. Ale nawet jak że wejdę na stok to zaraz "glebnę" ;) licząc na fachową pomoc instruktorek :flesje: A nawet jakbym chciał pośmigać to i tak Janek uściśliłObok jest dużo wyciągów jak będzie śnieg to chętni mile widziani-ale nie popijaku :biggrin:...więc wszystko jasne :buttrock: zostaje :flesje: My najprawdopodobniej przyjedziemy dopiero po 19.00 więc mam nadzieję że wszystkich trunków do tego czasu nie wypijecie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Jak by nie dumać to jutro spotykamy się. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Hmm... kiedyś troszkę jeździłem na deskorolce, więc "parapet" może..może.. Ale nawet jak że wejdę na stok to zaraz "glebnę" ;) licząc na fachową pomoc instruktorek :biggrin: A nawet jakbym chciał pośmigać to i tak Janek uściślił ...więc wszystko jasne :icon_biggrin: zostaje :icon_mrgreen: My najprawdopodobniej przyjedziemy dopiero po 19.00 więc mam nadzieję że wszystkich trunków do tego czasu nie wypijecie :cool:Spoko, cytrynówki nie zabrakinie....sie trawi nadal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Spoko, cytrynówki nie zabrakinie....sie trawi nadal.....Oj moja wątroba :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Uprzedzam wszystkich w nocy może padać śnieg, opony zimowe - bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Uprzedzam wszystkich w nocy może padać śnieg, opony zimowe - bezcenne.Ja jeszcze nie zmieniłem....cóż zrobić, może jakoś się prześmignę....Ok. 14-15 startuję....do zobaczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Wczorajsze posty wyleciały w kosmos, więc powtórnie melduje udany powrót do domu Kosinów. Wielkie dzięki dla wszystkich za wspaniałą zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi