Kosin Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 sądząc po dzisiejszej pogodzie to z niedzieli chyba nici. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 sądząc po dzisiejszej pogodzie to z niedzieli chyba nici.Na to wygląda,ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 no to dla przewietrzenia tłumików odwiedziliśmy Milicz, ale robi się już za zimno na śmiganie. Pozdro dla Kletniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 no to dla przewietrzenia tłumików odwiedziliśmy Milicz, ale robi się już za zimno na śmiganie. Pozdro dla KletniakówI tak jest jeszcze super, choć w ubiegłym roku było nieco cieplej....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 no to dla przewietrzenia tłumików odwiedziliśmy Milicz, ale robi się już za zimno na śmiganie. Pozdro dla Kletniaków Wydech można przewietrzyć nawet w przypadku niepogody, wystarczy kupić trochę fasoli..... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Bugs Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Musisz porozmawiać z Pierwoszowem on tam organizator....ale z tego co wiem to chyba dopiero w poniedziałek (no może w niedzielę) - wyjechał do Borek.... prezes bugs potwierdza rezerwację pokoju nr 3. Pozdrawiam wszystkich serdecznie . :icon_biggrin: Oj ten Hamir i kosin juz swoje maszyny powystawiali nie ogladam zdjec .................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 prezes bugs potwierdza rezerwację pokoju nr 3. Pozdrawiam wszystkich serdecznie . :notworthy: Oj ten Hamir i kosin juz swoje maszyny powystawiali nie ogladam zdjec ....................A jak tam sylwester? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Zosia podała nr konta w sprawie naszych koszulek EKG, może jeden z nas je odbierze i w listopadzie się razem odzejemy w nowe szaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Zosia podała nr konta w sprawie naszych koszulek EKG, może jeden z nas je odbierze i w listopadzie się razem odzejemy w nowe szaty.... Dobry pomysł, zadziałaj Marcyś jak możesz, jeśli kasa potrzebna podaj numer konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No własnie, wejdżcie na główne, tam jest nr konta itd.Może lepiej wysłac Wam zbiorcza paczkę i sobie rozdacie ? (do koszulek doliczcie koszt przesyłki /przesyłek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No własnie, wejdżcie na główne, tam jest nr konta itd.Może lepiej wysłac Wam zbiorcza paczkę i sobie rozdacie ? (do koszulek doliczcie koszt przesyłki /przesyłek ) Witam Zosię, skontaktuje sie z ludżmi od nas z parafii i podam adres do wysyłki, oraz jakie koszulki wysłać. Pozdrawiam Kosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Wojtek może weźmiesz dla mnie i dla Basi obie męskie jedna XL, druga XXL.Rozliczymy się przy najbliższym spotkaniu.... Wojtek może weźmiesz dla mnie i dla Basi obie męskie jedna XL, druga XXL.Rozliczymy się przy najbliższym spotkaniu....Albo tez daj mi cynka jakie macie zamówine koszulki (nicki i rozmiary) to odbiorę...sprawa pilna bo Zosia zapłaciła za nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) Wojtek może weźmiesz dla mnie i dla Basi obie męskie jedna XL, druga XXL.Rozliczymy się przy najbliższym spotkaniu....Albo tez daj mi cynka jakie macie zamówine koszulki (nicki i rozmiary) to odbiorę...sprawa pilna bo Zosia zapłaciła za nas....Wygląda na to że na spotkanie w Czechach przyjedzie Prot. :) Jak by ktoś pytał to do tej miejscowości jedzie się ;- przez Boboszów,za przjściem w prawo i kierować się na Mladkow,Żamberk.Za Mladkowem pierwsza miescowośc to Vlćkowice.Pensjonat znajduje się po prawej stronie przy drodze.Właściciel nazywa się Władimir DoleczekW sprawie koszulek to tak jak mówił Kosin.Kasę rozliczymy na spotkaniu w Czechach.I aby nie było komplikacji to Marian zapłaci zaliczkę za sylwestra za kosina a ja za hamira.Różnicę rozliczymy na miejscu.Czy tak może być? Edytowane 18 Października 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Wygląda na to że na spotkanie w Czechach przyjedzie Prot. :icon_exclaim: Jak by ktoś pytał to do tej miejscowości jedzie się ;- przez Boboszów,za przjściem w prawo i kierować się na Mladkow,Żamberk.Za Mladkowem pierwsza miescowośc to Vlćkowice.Pensjonat znajduje się po prawej stronie przy drodze.Właściciel nazywa się Władimir DoleczekW sprawie koszulek to tak jak mówił Kosin.Kasę rozliczymy na spotkaniu w Czechach.I aby nie było komplikacji to Marian zapłaci zaliczkę za sylwestra za kosina a ja za hamira.Różnicę rozliczymy na miejscu.Czy tak może być? Kasa za koszulki poszła do Zosi. Czekam na przesyłkę. Zapłać z Marcysiem zaliczkę za nas jak możesz, rozliczymy na miejscu. Cholera jak Protu przyjedzie, to literek rakjii rozejdzie sie nam po dziurach w zębach. :biggrin: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Wygląda na to że na spotkanie w Czechach przyjedzie Prot. :icon_rolleyes: Jak by ktoś pytał to do tej miejscowości jedzie się ;- przez Boboszów,za przjściem w prawo i kierować się na Mladkow,Żamberk.Za Mladkowem pierwsza miescowośc to Vlćkowice.Pensjonat znajduje się po prawej stronie przy drodze.Właściciel nazywa się Władimir DoleczekW sprawie koszulek to tak jak mówił Kosin.Kasę rozliczymy na spotkaniu w Czechach.I aby nie było komplikacji to Marian zapłaci zaliczkę za sylwestra za kosina a ja za hamira.Różnicę rozliczymy na miejscu.Czy tak może być?Dla mnie może być, płacę..... Kasa za koszulki poszła do Zosi. Czekam na przesyłkę. Zapłać z Marcysiem zaliczkę za nas jak możesz, rozliczymy na miejscu. Cholera jak Protu przyjedzie, to literek rakjii rozejdzie sie nam po dziurach w zębach. :icon_question: Pozdrawiam.U mnie tez się gryzie cytrynówka i myśle, że damy radę....pozostali tez nie przybęda o suchym pysku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi