damek0007 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 witammam takie pytaniejak jezdzic na gumie dłuższe dystanse?? umiem poderwac moto i przejechac okolo 3-4metrow ale ktm lc4 640sc potrafi duzo wiecej....chcial bym zeby ktos mi wytłumaczyl dokladnie od samego poczatku jak dobrze motor poderwac na kolo i utrzymac go potem :icon_biggrin: pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A mam takie pytanie jak dlugo jezdzisz juz na tym motorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Jedziesz.... Stajesz lewą nogą na tylnym podnóżku.. prawą na przednim.. strzelasz ze sprzęgła.. podchodzisz jak najwyżej i lecisz..... Możesz też na siedząco podobnie strzelić ze sprzęgła na 1 czy 2 .. podejsc do pionu i jechac... Pamiętaj o kontroli wychylenie hamulcem i manetką.. Trzeba się przełamać i jechać dość wysoko.. Pamiętaj tylko, że dużo nie trzeba, żeby zrobić sobie krzywde i narazić się na straty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 jezdze im 4 miesiace:) chcial bym na tylnych stopkach no ale moja wersja SC nie posiada stopek dla pasazera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 4 miesiace to jeszcze hcyba za mało znasz sprzeta :D ale mozesz probowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 hehe no pewnie tak ale zaraz zima i nie polatam sobie po miescie:P dzis sprobowalem tak dluzej pojechac na siedzaco ale jakos mi nie idzie;/ kilka razy prawie lezalem na plecach:P kurcze nie moge utrzymac rownowagi jak motor jest w pionie, albo spada mi w dol albo za mocno do tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroq Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Od kiedy to siedemnastolatkowie jeżdzą na takim sprzęcie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 musisz byc mniej wiecej pod katem 45stopni, i jednostajnie trzymac gaz, dodawac i ujmowac plynnie, zeby lagodnie opusczac lub podnosic motorek. Masz sporo mocy, wiec spokojnie powinienes go z 3 biegu ze sprzegla wyrwac i spokojnie pyrkac na kole. :icon_eek: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) jak widzisz jeżdżą:icon_mrgreen:ja tam nigdy ze sprzęgła nie wale, zawsze z gazu biore złomiszcza, ale co z tego i tak nie potrafie... Edytowane 23 Września 2007 przez Super stunter piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoria Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Zapinasz dwojeczke dodajesz gazu i motorek juz jedzie na kole za momencik wpinasz trojeczke w locie i jedziesz i jedziesz i jedziesz .widzisz jakie to niewinnie prosteaha nie rob tego ze sprzegla - na razie-moja dobra rada Edytowane 24 Września 2007 przez motoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Od kiedy to siedemnastolatkowie jeżdzą na takim sprzęcie, co?od zawszea powiedz czemu mieli by niby nie jezdzic? czy to sa inni ludzie?? sory ale jak ktos jezdzi praktycznie od dziecka i stopniowo przerzuca sie na wieksze moto to nie ma z tym problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Od kiedy to siedemnastolatkowie jeżdzą na takim sprzęcie, co?Przeciez napisal, ze 4 miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Przeciez napisal, ze 4 miesiace. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HellAxe Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 co to znaczy strzelasz ze spzegla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 co to znaczy strzelasz ze spzegla? Tzn po dodaniu gazu...momentalnie puszczasz sprzęgło Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi