krzysiek 18L Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 mam taki problem kupilem motor i mam zepsuta felge a dokladnie to kilka dziur na nyple sie wyrobilo(wyrobilo sie dla tego ze szprychy sie ponaciagaly do tego stopnia ze nie do sie ich podciagnac)teraz zbieram siano na nowe szprychy ale nie wiem czy zalozyc je na ta felge czy moze oddac ja najpierw do jakiejs regeneracjui(jezeli jest cos takiego) cz moze lepiej poszukac felgi nowej lub uzywanej jak by sie ktos orientowal to moze napisac ile kosztuje nowa felga i za ile mozna dostac uzywana z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 jaki to motocykl? YZ? jak tak to lepiej poszukaj felgi-używki... w takim sprzęcie regenerowane cokolwiek długo nie pozyje i tylko bedzie niebezpieczne :icon_mrgreen:ew. możesz poszukać nypli większych, tak żeby dobrze się dopasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 18L Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 tez myslalem o nyplach ale 3-4 dziury na nuple sa tak bardzo wyrobone na boki ze ciezko byloby znalezc takie wielkie nyple ps jakby ktos posiadal obrecz pasujaca do yz 125 z 95 r to moze podrzucic rozsadna oferte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 kup se felge 18 cali + szprychy tanio i opon wiecej do wboru ;] chyba ze jeździsz yno na torze to szukaj 19 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi