masterofdisaster Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Witam wszystkich,Moje doświadczenie w jeździe na motorze ogranicza się do kursu na prawko i do zdania egzaminu. Teraz chciałbym kupić yamahe R6 najchętniej nówkę sztuke z salonu, ewentualnie taką "prawie nową: :icon_twisted: Napiszcie proszę wady i zalety takiego wyboru, biorąc pod uwagę, że praktycznie nie miałem do czynienia z motocyklami. Uprzedzając niektóre rady - nie chcę się lansować ani podrywać lasek na motor, znam też swoje możliwości, nie spanikuję na zakręcie itd. :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 NIE NADAJE SIĘ NA PIERWSZY MOTOCYKL. Skorzystaj z wyszukiwarki, aby znaleźć informacje o modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 nie spanikuję na zakręcie itd. :icon_twisted: to jest najlepsze :flesje: a co tu panikowac jak sie nie ma pojecia co zrobic :notworthy: oby wystarczyly Ci crash pady .... pamietaj ze musisz dokupic :flesje: Polecam Ci jakis dobry kurs i wypad na tor bys poczul co to jazda w zakrecie 150 i nie tylko powodzenia ODP: "Szukaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Uprzedzając niektóre rady - nie chcę się lansować ani podrywać lasek na motor No wlasnie jesli nie chcesz tego robić to po co Tobie R 6 na pierwszy motocykl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek45 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Witam wszystkich,Moje doświadczenie w jeździe na motorze ogranicza się do kursu na prawko i do zdania egzaminu. Teraz chciałbym kupić yamahe R6 najchętniej nówkę sztuke z salonu, ewentualnie taką "prawie nową: :( Napiszcie proszę wady i zalety takiego wyboru, biorąc pod uwagę, że praktycznie nie miałem do czynienia z motocyklami. Uprzedzając niektóre rady - nie chcę się lansować ani podrywać lasek na motor, znam też swoje możliwości, nie spanikuję na zakręcie itd. :buttrock: R6.Jak na pierwsze moto po egzaminie / i bez doświadczenia/ to delikatnie mówiąc, bardzo odważnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 opcja szukaj: był całkiem niedawno temat o fazerze jako pierwszym motocyklu, były i innew skrócie: weź sobie na wstrzymanie, weź coś spokojniejszego. nauczysz się jeździć, kupisz sobie r6 temat zamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi