nordtrans Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Witam. Moje moto dostaje za duzo bezyny i sie ksztusi na całym gazie bo go przylewa. Obniżyłem dawkowanie na iglicy na najmniejsze i jest duzo lepiej ale przydałoby sie jeszcze zmniejszyć. Tylko ze w gażniku widze tylko śrubke do obrotów a niema drugiej tak jak w innych moto do regulacji dawki. Niewiem moze sa jakies inny sposoby zmniejszenia dawkowania moze ktoś wie. Pozdro :banghead: Edytowane 16 Września 2007 przez nordtrans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Możesz zmniejszyc dyszę. A tak to zapraszam na forum NSR: www.nsr.xk.pl :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 a może zamiast grzebać przy dyszy obniz poziom paliwa w komorze pływakowej? to ma wpływ na cały zakres obrotów... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A patrzyles filer powietrza?? bo jak jest zasyfiony to nie przepuszcza tyle powietrza ile powinien i masz wiecej paliwa w stosunku do powietrzza... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nordtrans Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Filtr wymieniłem na nowy. A jak obnizyc ten poziom w komorze pływaka???? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 rozkręć, i tak przy zaworku jest blaszka od pływakówją się wygina w górę, żeby zmniejszyć poziom paliwa, a w dół żeby zwiększyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi