MariuszJ Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tak, tak wiem. Prawda w oczy.... tłumacz sobie jeszcze :icon_razz: :icon_mrgreen: Trzeba umiec i tyle a po za tym to Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario N Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Witam. Na Fujarze przelatałem cały ostatni sezon i jestem z niej super zadowolony.Biegi wchodzą super w porównaniu do Warriora i suzuki VZR którymi jeździłem przez dwa sezony. Jazda turystyczna i sportowa sprawia wielką radość.Pozdrawiam wszystkich użytkowników FJR i życzę spokojnych w rodzinnej atmosferze świąt Bożego Narodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Na ten sezon trochę zainwestowac musiałem, oponka (tył), nowe ako.... To już będzie 4 sezon na fujarze :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario N Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Siemka Maniek.Chciałeś sprzedać,zmieniłeś zdanie,czy szkoda się z fujarką roztać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 To drugie :) szkoda sprzedac sprzęta. W sumie to zastanawiałem się- sprzedam i co dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Dokładnie mam to samo. Przecież nie przesiądę się na jakiegoś - za przeproszeniem - Rocketa, jak kolega ... eee ... zapomniałem ksywki ... powyżej nieco pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 ............teeee llaluniu, a gdzie gwiazdka? ;) PS: Nie gniewam sie, wszystko rozumiem, zazdrosc to silne uczucie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 A do Kletna Rockety dojeżdżają? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 .....jak maja paliwo to bez problemu ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 FJR już ma i jutro śmiga na Kletno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario N Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 witam. pojawiły się tłumiki do fjr firmy dominator.pytanie moje brzmi,czy ktoś z was ma takie zamontowane i jak one się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam użytkowników FJR. Ja posiadam rocznik 2001 z przeb.54 tyś.km. Żadnych problemów ani klopotów poprostu zero awarii. Wcześniej jeździłem XJ 900 którą zawsze chwaliłem ale FJR to bajka :biggrin: przyjemność z jazdy gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 witam. pojawiły się tłumiki do fjr firmy dominator.pytanie moje brzmi,czy ktoś z was ma takie zamontowane i jak one się sprawują.Kolega od którego kupiłem swoją fujarkę ma takie w nowej. Gusta bywają różne ale mnie dźwięk się podoba, co do wyglądu to... hm! Widziałem ładniejsze, szczególnie mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Kolega miał sezon temu z takimi.... W fujarze wolę oryginały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Pytanie do znawców. Na co, zwrócić szczegółną uwagę, przy zakupie FJR1300? Oglądałem kilka, i pierwsze co mi się nasuwa na myśl, to praca na zimnym silkniku. Jedne rzężą, cykają i wydają dziwne odgłosy, inne ładnie, cicho pracują. To jest normalne?Druga sprawa. Czy ktoś może po VIN, sprawdzić historię takiego motocykla? Edytowane 7 Października 2015 przez mongor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi