motozgrzyt Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Czyli rozumiem że zabawa w październiku :icon_evil: jak zdołacie ustalić konkretny termin to się przykulam, a nie powiem jak tam krążyliśmy granat w twoich okolicach, to faktycznie tereny były piękne nawet Paryż zwiedziliśmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orita Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja tez sie pisze na wypad na sloneczna Opolszczyzne,dam znaka.A kolega Granat to jak sie zapatruje na zimowe Gizycko?Bo miejsce w koszu bede mial na 100%.Chyba ze kazdy wlasnym.Wrazenia z drogi fajne no i wreszcie bez komarow w namiocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jak zdołam zarejestrowac bryke to zasuwam swoim, juz nawet kosz mam własnie biore sie za remont:-)impreza aktualna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orita Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 No to klawo ! Tylko nie rob takiej glupoty jak ja , kup ciuchy na zime . Do dzis mam blizne na twarzy od odmrozen , dlonie wyleczylem . To jest jednak pare kilometrow od Ciebie . A z tym Opolskim spotkaniem baletowym - jak nie wypali zbiorowe to sam sie przejade w twoja strone . Nowa skrzynia do sprawdzenia i zielony ropuch mowi w garazu ze mu tloki rdzewieja . Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 hehehehe to juz jest nas 3 bo ronon sie pisze na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Powiedz lepiej kiedy opolszczyznę na przełąj zdobywać będziesz to i Ja z chęcią dołącze, a trasę do ciebie toprostą mam ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 To dołaczaj do powoli zbierajacej sie ekipy i juz bedzie nas 4:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Jeśli o teermin daj znać, ja już powinienem owiewke zamontować :crossy: a co do ubrań to orbit ma racje wczoraj mnie troszke przwiało :banghead: ale wrażenia bezcenne :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 I jak robimy najazd na Kluczbork czy nie? :biggrin: CCCCcccccczy umarło :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orita Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Nie umarlo ,ja strasznie duzo mam pracy. Ale jade nawet sam . Bede w tym roku w Kluczborku na ropuchu albo sie skicham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 przed nami zima, moze by tak zaplanowac jakies spotkanie w realu na przyszly rok? jesli by byli chetni to wtedy wyznaczymy sobie jakies ciekawe miejsce i czas i warto by sie spotkac.ognisko, browarki jakies zwiedzanie, no moze w innej kolejnosci :biggrin: co na to szanowne 4umowe grono? czekam na propozycje.W Ustroniu Remix (Classic Pub-Rdzawe Diamenty) co roku organizuje zimowy wjazd na Rownice- dobra okazja na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Fuck! ciagle jeszcze nie mam odpowiedzi z sadu o zasiedzenie i lipa! Nie moge wyjechac z garazu, bo juz na mnie maja oko pały:-( jak sie zarejestruje to zlot na mur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 joł, sie zimno zrobiło,, ale co tam, podejrzewam ze na koniec miecha(listopad) juz bede miał zarejestrowana maszyne bo sie w sadzie ruszyło:-) Musze zapłacic za zasiedzenie 100!:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 To co z tym spodkaniem w realu? Mozna w biedronce:-) Chciałbym zobaczyc was zobaczyc-mordy wy moje:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Owiewkę sobie już zamontowałem, w teren ruszyłem, czekam na propozycje :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi