Dr. Barney Opublikowano 6 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2003 Dla mnie po prostu BOMBA. Extra przerobiony! Chopper jak się patrzy!;-)Mi tez się wydaje że nie ma tłumika ta maszynka...:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2003 Według mnie jest taki średnik. A po co mu te wskaźniki od skody 105 jeśli moge wiedzieć ? pokazują ciśnienie sprężarki i temperturę oleju :woot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2003 pokazują ciśnienie sprężarki i temperturę oleju He he, chciało by się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 7 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2003 hehe a najlepsza to naklejka na baku :D) John D.... hehe to chyba marka ciągników rolniczych :D)) Bamber rulezz niech zyją PeeeGeeeeeeRyyy :D)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2003 Niezacudo ta motorynka, kolory musi nowy właściciel zmienić, bo są za bardzo traktorowate :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2003 dobre dobre moj kolega tez takie cos robi..:D :D Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 11 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2003 ja mam pegaza... chcialem go przetobic na chopera ale nie wiem czy mi sie uda:( moze ktos mi powie jak to zrobic i czy z rejestracja nic nie bedzie.:D Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi