Zbig Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 No mozna :banghead: Fajny, mi tez sie podoba. Gratuluje zakupu, bezpiecznej i bezawaryjej jazdy zycze.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Gratulacje :wink: Ladny sprzecior. W sumie to juz pod klasyke podchodzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 nie często spotykan motocykl. Bardzo ładny, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chinol Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 był moim pierwszym motocyklem mega przyspieszenie 86 koników na taki motorek mega zabawa.sprzedałem bo wyrosłem i potrzebowałem duzego gnata. miło wspominam jak bys miał jakies pytania dawaj na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) YX 600 Radian to najmniejszy z serii motocykli musclebike Yamahy. Większe modele to FZX 750 Fazer i najwiekszy z tych potworków - VMX 1200 Vmax. W konstrukcji każdego z tych modeli przyświeca jedna zasada: mocno wyeksponowany silnik i nietuzinkowa, muskularna stylistyka. Tej rodziny motocykli nie da się pomylić z żadną inną. Vmax został wprowadzony do sprzedaży w 1985 roku, a FZX oraz YX w 1986. Vmaxa produkowano do 2005 roku, FZXa do 1998. Edytowane 17 Września 2007 przez PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 fajny motorek nic innego tylko jeździć i dbać szerkosci na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jezdzilem FZXem, bardzo podobna pozycja tylko ze strasznie ciezki jest. Radian sprawia mi problemy tylko przy wstawianiu/wystawianiu z garazu, a FZX to lokomotywa ktorej lepiej nie przechylac na postoju bo bedzie gleba... przynajmniej przy mojej muskulaturze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dobrze, że dodałeś to ostatnie zdanie bo zaczęlibyśmy polemikę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert65 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Bardzo fajny sprzecik.Szczerze gratuluje,no i zycze wielu szybko i bezpiecznie pokonanych km. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drex Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 miałem okazje kiedyś nim pojeździć i niestety sie nim wywalić, sprzęt ma niezłego kopa ale wtedy na moje umiejętności okazał sie zzzbyt mocny. Ale nauka nie poszła w las....Udanej eksploatacji i szerokości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi