mmozi Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Witam, gdyby ktoś był zainteresowany zakupem GSX Ra z poniższego linku uprzejmie zawiadamiam ;) że na 99% w motocyklu w magiczny sposób obniżył się przebieg. aukcja na allegro http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-r-750-k8...1326543467.html http://cgi.ebay.co.uk/2008-SUZUKI-GSXR-750...013840236647067 angielski nr rej. AJ58PTZ przebieg 10.837 mil życzliwy :smile: Edytowane 23 Listopada 2010 przez mmozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Wstaw te aukcje do tematu "jakie miny widziales na sprzedaz". Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 ale my bibor znamy tego gixxa... jest na "naszym forum" jako target... :) Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 No ja to wiem :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EICHLEROWSKI Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Generalnie nie jestem długo zalogowany na tym forum , jednak jak wchodzę na ten dział to dosłownie robi mi się żal , każdego który tutaj "mądrkuje" , co chwile objeżdżane są motocykle / firmy handlujące , tytuł brzmi "Skradzione / Podejrzane " a jeden forumowicz pisze o starych przewodach hamulcowych w vt 500 z 1984 roku w którym napisane jest ze w 100% oryginał (gdyby nie były spękane to były by zapewne wymienione - wtedy napisałby że przy motocyklu było grzebane ponieważ ma nieoryginalne przewody hamulcowe :D), oraz twierdzi ,że były lagi spawane :D ciekawe kto w motocyklu z 84 roku spawał lagi ??:) , drugi pisze o aucie z przebiegiem 80 tys km które sprawdził w serwisie po nr vin i miał w 2008 roku 180 tys km , zapomnial tylko ze auto jest z 2008 roku z czerwca więc Chuck Norris nawet w pół roku nie najeździ 180 Tys km, kolejny mądrkuje o cbr 600 f4 z 2000 roku za 6300 , dyskusje na temat przebiegów , książek serwisowych a na książce sie przecież nie jeździ tylko na motocyklu , każdy chce miec te 28 Tys Km w motocyklu 10 letnim wiec tyle mamy , następny pisze ,że u gościa przebieg w motocyklu o 50 Tys KM na 100 % krecony bo ma motocykl ma tarcze jak żyletki , a jego ma 70 tys Km i ma jak nowe , a zastanowił się czy może ktoś w jego nie wymienił przy tym przebiegu ??:D Kolejny podnieca się cbr w super cenie i dębi od gościa skany papierów, wystarczy tylko zerknąc na cene i wszystko wiadomo ( mogę wysłąc w ciągu 15 minut 20 takich linków z zagranicznych ebayów i innych stron gdzie ś amotocykle w kosmicznej cenie i nie ma oczywiście telefonu lub jest jedna cyfra w nuemrze za mał) Sprzedałem ostatnio w końcu swoją dewilkę z 1999 roku (HONDA NTV 650 DEAUVILLE) , kupiłem motocykl w Anglii w 2006 roku z przebiegiem 92 tys mil , dokręciłem do 130 czyli 30 i tak pisałem w ogłoszeniu , oczywiście pisałem 30 tys i pisałem,że z Anglii , kilku panów gdy dowiedziało się że 30 tys mil czyli przeszło 45 tys Km dziękowało gdyz za dużo - a wydawało mi się ,że to motocykl turystyczny:D wspomnę jeszcze tylko ,że motocykl do końca eksploatowałem i myśle że jeździ dalej , a cena za ze względu na stan była 5300-zarejestrowany , nie pisałem że to 130 tys mil gdyż nikt by na to w POLSCE nie uwierzył:D dużo by tu wymieniac , a ja napisze tylko jedno , POLECAM STRONY GUMTREE.CO.UK , AUTOTRADER.CO.UK , MOBILE.DE , MOTOSCOUT.DE , zerknac zobaczyc ile kosztuje motocykl excelent condition lub top zustand i przemyslec ile trzeba zaplacic za naprawdę dobry motocykl i wtedy nie trzeba będzie z nerwami pisac o f4 za 6300 , bo ja w tym roku mimo że forumowicze na drugim forum mnie objechali przepłaciłem za nt 700v z 2007 bo zapłaciłem 4400E + transport z NL co mnie wyszło z rejestracją niecałe 20 tys ,a w Polsce można kupic za 15 taką dewilkę jak już się dowiedziałem :D "Skwituje" to tylko krótko, w Polsce nie ma czegoś takiego jak "Darek kupił cbr-ke f4 w super stanie , ----o to fajnie ,,, tylko U NAS JEST TAK " DAREK KUPIŁ SUPER CBR-KE --- TAK ZA ILE ":D jeśli ktoś dotąd doczytał napisze krótko, jeśli chcemy motocykle z 93 roku z przebiegiem 26 tys km to mamy, i nie dziwie się importerom oraz handlarzą ,że sie prześcigają w nowościach przeskoczenia idealisty , gdyż nie chciało mi sie gadac z ludźmi którzy pytali mnie o to czy przebieg w mojej dewilce jest wpisany w milach czy kilometrach :D acha zapomnialem jeszcze wspomniec ze sprzedając w 2006 roku mojego gpz 600 r z 1987 roku mialem pytania czy posiada kasiążke serwisową , oraz ile jest kluczyków , a nie to w jakim motocykl jest stanie :D dosłownie żal taki sam jak tutaj a tytuł brzmi "PODEJRZANE SKRADZIONE" !!! :D A NIE CBR 600 F4 ZA 6300 - JAK DLA MNIE TO CENA MÓWI SAMA ZA SIEBIE !!!!!! ŁAPCIE DALEJ OKAZJĘ I OPISUJCIE JE W DZIALE SKRADZIONE - NA PEWNO PRZYBĘDZIE FORUMOWICZÓW NA PLOTY PLOTECZKI :D:D:D:D ja spadam zalogowac się na NK przynajmniej zobacze jakie "Jasia ma nowe meble i gdzie była w listopadzie Bogusia " POOOOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 że były lagi spawane :D ciekawe kto w motocyklu z 84 roku spawał lagi ?? :) , Do mnie pijesz w pierwszym swoim poście? Nie wiem kto spawał ale spawał. Widzialo to kilka osób ale Ty (handlarz?) zna się lepiej... ooo tak, brawo. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Bigboy, nie ma co sobie krwi psuć pierwszym lepszym cw*lem, co wpada się troszkę pomądrować. Jak szybko się pojawił tak szybko zniknie. Zapewne :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 weźcie go skasujcie bo się tego chłamu czytać nie da :/ do tego błędy typu "handlarzą".. toż to żałość sama :bigrazz: Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 (edytowane) Chlopak nie doczytal tytulu tematu pewnie, wiec mu przypomne: "ku przestrodze: jakie miny widziałes na sprzedaż, lista sprzętów z namiarami + opisy usterek" Panowie,nie ma cos ie spinac swierzakiem. Vector znalazles juz jakas CBR'ke dla kolesia? Pzdr Edytowane 26 Listopada 2010 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 (edytowane) EICHLEROWSKI- spuść z kija, bo za 10 lat zawał będziesz miał, wróć do szkoły i naucz się języka polskiego, żebyś dobrze czytał a tym bardziej dobrze pisał i zacznij uczęszczać do psychologa co Ci pomoże normalnie dyskutować. A zauważyliście, że co jakiś czas wpada tu taki podekscytowany kolo i płacze do poduszki? Edytowane 27 Listopada 2010 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavello Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 no a gdzie ma płakać :icon_mrgreen: PS tak zupełnie to bym go nie wykreślał - w pewnych kwestiach ma trochę racji :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Vector znalazles juz jakas CBR'ke dla kolesia? Aaaa, dla kumpla tak? Kupił ZX-10R 2006... :) Tej z Gorzowa jak do tej pory nie było na Allegro... A zauważyliście, że co jakiś czas wpada tu taki podekscytowany kolo i płacze do poduszki? Zgadza się. Przypomniała mi się jakaś szara ciota z puszki, która narzekała na forum jak to niebezpiecznie jeździmy, jak jedzie z żoną to go tak szybko wyprzedzamy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 A zauważyliście, że co jakiś czas wpada tu taki podekscytowany kolo i płacze do poduszki? Pewnie ma cos na sprzedaz i przypadkiem jego moto trafilo do tego dzialu, wiec placze :banghead: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonek Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Typowy handlarz, który myśli, że jak walnie tępego posta to nas olśni i zaczniemy kupować od niego trupy... Ew. zazdrości, bo sam kupił trupa czy cokolwiek, w każdym razie dziwny typ. Swoją drogą ktoś z was mógłby napisać poradnik jak kupować używane moto :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madras Z750 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Kawasaki Z 750 http://moto.allegro.pl/kawasaki-z-750-i1325446380.html byłem oglądałem i : Właściciel twierdzi że moto nie miało żadnych przygód :cool: Na fotkach już widać że dekiel z lewej strony pomalowany zamiast czarną to brązowawą farbą , przedni błotnik podokręcany nieoryginalnymi śrubkami , lewa osłona chłodnicy niedokręcona dobrze rusza się , z pod czachy wystają kable i jakieś przekaźniki , na pytanie czy można zabrać oczywiście na koszt kupującego moto na zbadanie laserowo ramy , NIE zgodził się - a cena spadła do 12500 :evil: Byłem oglądać z kolegą mechanikiem motocyklowym , i żeby było śmieszniej to ten koleś kupował u nich w warsztacie jakieś graty do tego Z 750 a cały czas swierdzi że bezwypadkowy :( Edytowane 28 Listopada 2010 przez Madras Z750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi