darmik24 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Cześć! Remontuję zaniedbaną Jawę 350 TS. Napotkałem mały problem. Na osi tylnego koła jest taka mała tulejka, z jednej strony lekko rozszerzona. Nie wiem dokładnie, gdzie ją zamontować i w którą stronę rozszerzeniem. Prawdopodobnie ta tulejka siedzi między prawym łożyskiem koła a łożyskiem zębatki tylnej, ale nie jestem pewien. I nie wiem, w którą stronę skierować to rozszerzenie. Proszę o pomoc kogoś, kto się na tym zna. Tu nie chodzi o symetryczną tulejkę, która jest zamontowana na zewnątrz koła między pokrywą szczęk hamulcowych, a wahaczem, po lewej stronie, tylko o tą mniejszą wewnątrz piasty koła. Proszę o pilną odpowiedź. Pozdrawiam, Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam,Myślę, że to powinno pomóc.http://img516.imageshack.us/img516/2063/oswd4.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darmik24 Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam,Myślę, że to powinno pomóc.http://img516.imageshack.us/img516/2063/oswd4.jpg Pozdrawiam Dziękuję Kamil 123. Rysunek super. Na 100 % nie jestem jeszcze pewien, bo nie widać dokładnie, ale sporo mi to pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Witam zakładaj wybrzuszeniem do wahacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darmik24 Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Witam zakładaj wybrzuszeniem do wahacza Kurde, założyłem tym kołnierzem w stronę koła, na razie nie jeżdżę, poprawię to, dzieki, choć wydaje mi się, że to nie jest takie istotne, ale wolę zrobić dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi