granat Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Hihi!To ja wsadze do bagaznika komara i bede zapedałowywał:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Otwieramy sezon?:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 tak, kiedy? juz wczoraj widziałem jakiegos nakeda w klb, wiec mozna by myslec cos o otwarciu, tylko, ze teraz mam sesję, ale jak uda się to zalatwic w pierwszym terminie, to początek lutego będzie jak najbardziej ok. Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLAN Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Pewnie :notworthy: pogoda sie robi co prawda Styczeń ale pogoda jest:) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 no i musielibyśmy pomyśleć o miejscu, czy coś bardziej kameralnego czytaj knajpa, czy na partyzanta gdzies?No i miejscowość, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 co jest - spicie czy co? czekam na propozycję miejscowosci i miejsca. Od pn do pt mi odpowiada Opole, Weekend Kluczbork, ale postaram się dostosować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 heheheh wpadniemy do Domaszowic na sobotnią impreze :bigrazz: albo w weekend do Wołczyna tam jest taki mały pub jest bilard piłkarzyki itp posiedzimy wypijemy kto może czyt plecaczki pogadamy,to tak na luzie napisane nie musicie tego rozważać :buttrock: ale chętnie poczytam wasze propozycje,jeśli nie będe mógł motorem to autem wpadne bo prawko już mam Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Odświeżam bo pogoda dopisuje i chyba najwyższy czas sie spotkać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Mi pasują tylko weekendy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Wołczyńska ekipa śmiga już od jakiegoś czasu :wink: Ostatnio były 4 maszyny. A ten naked w Klb był koloru czerwonego moze?? Ja wyjade jak doprowadze maszyne do porządku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ta, czerwony, pod moim blokiem stał (okolice basenu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 ta, czerwony, pod moim blokiem stał (okolice basenu) No to być może był do młodszy Siedlak. www.oklahome.pl obczaj sobie foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi