Waldi Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Może nawet damy rade ci Interneta założyć :icon_mrgreen: To jest raczej niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 To jest raczej niemozliwedlaczego nie? TPsa, radiowy, kablowka a na upartego jakis Blue Connect do laptoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Dobra trzeba ustalic termin tej parapetowy :bigrazz:No Waldi, to rozumiem :buttrock:. Kto wie, moze jeszcze uda mi sie ciebie poznac :icon_razz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) w piatek wracam znowu do domu do pulaw ( wizyta u dentysty :| )Jesli juz to w tygodniu na jakiegos integracyjnego browarka zapraszam :biggrin: Wznawiam poszukiwanie mieszkania w Wawie. Wlasciciel nas nie chce :crossy: Edytowane 8 Października 2007 przez Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Wznawiam poszukiwanie mieszkania w Wawie. Wlasciciel nas nie chce :)No ciekawe co tam nawywijaliście :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Wznawiam poszukiwanie mieszkania w Wawie. Wlasciciel nas nie chce :)znaczy kogo "nas"? co zes narozrabial? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 nic zlego nie zrobilem. Wlasciciel rozwiazal umowe poniewaz mu sie nie oplacalo za 500zl wynajmowac 40m2 Znowu musze szukac i sie przeprowadzac, nie nawidze tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 nic zlego nie zrobilem. Wlasciciel rozwiazal umowe poniewaz mu sie nie oplacalo za 500zl wynajmowac 40m2 Znowu musze szukac i sie przeprowadzac, nie nawidze tego. po pierwsze, powinieneś spisać umowę najkrócej na rok i z 2 miesiecznym okresem eksmisji :icon_question: po drugie, cholera, gdybyś nas na tą parapetówę zaprosił, to:a) wiedział byś dokładnie czemu Cię wyrzucająb) miał byś ponurą satysfakcję, że i tak za 500 pln gość tego nie wynajmie. Nawet by nie wynajął za 300 :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 po pierwsze, powinieneś spisać umowę najkrócej na rok i z 2 miesiecznym okresem eksmisji :icon_question: po drugie, cholera, gdybyś nas na tą parapetówę zaprosił, to:a) wiedział byś dokładnie czemu Cię wyrzucająb) miał byś ponurą satysfakcję, że i tak za 500 pln gość tego nie wynajmie. Nawet by nie wynajął za 300 :icon_question: C**j bombke strzelil z ta parapetowa :| Wczoraj gdzies w na Pradze balowalem za kase ktora mam na zarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 C**j bombke strzelil z ta parapetowa :| Wczoraj gdzies w na Pradze balowalem za kase ktora mam na zarcie.Oooooo i bardzo dobrze, widze że zaczynasz "normalnieć" :icon_question: hi hi hi Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Znaczy się przymusowe odchudzanie ? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 niestety cos kosztem czegos. Dola mam od tygodnia. Mam tez tylu znajomych a nikt sie nie odezwal :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 może w czwartek w 2oo postawimy koledze kiełbaskę i :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 może w czwartek w 2oo postawimy koledze kiełbaskę i :flesje: chcial bym sie spotkac pogadac poniewaz mam pare problemow a mysle, ze bedzie ktos w stanie dac dobra rade. Czwartek jest dobrym terminem. Kladiusz, Belgu kto jeszcze z Wawy ? Marcin dobry plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Wstępnie Czwartek pasi, ale pamiętacie że na 21-ą mam Penisa :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi