KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Szczegóły poprosimy :buttrock: p.s. Marcin wyjechal z Wału Miedzeszyńskiego do Kazika o 12:20 :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Szczegoly otrzymales na poczte :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Powiem wam chłopaki że mamy co robić i najważniejsze że kuchnia duża :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Apokalipsa...wrocilem do Pulaw. Jutro sie wprowadzam. MARCIN MASZ MINUSA ZA BRAK ODPOWIEDZI/INFORMACJI na temat wypadu do Kazimierza. bo ten wyjazd miał być, potem miało być brzydko, potem nikt nie mógł w sobotę, no i jak rano wstałem i sie wk.... to pojechałem. Przeciez o 10:30 założyłem temat, że o 12:00 wyjazd. To przeciez wszyscy wiedzieli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 posty **** same sie kasuja czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 aj może znowu jakiś error był :buttrock: To kiedy bibke robisz :icon_mrgreen: jak lokum? Pomieści 300 osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Waldi, chcialem tylko nadmienic ze wyjezdzam 15-go wiec nie ma co odkladac parapetowy w nieskonczonosc. Trzeba sie razem napic poki jest sposobnosc :icon_mrgreen: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 nie mam sil, checi i zdrowia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Spoko Waldi, z tą parapetówą to był taki żart :bigrazz:. Mam nadzieje ze znasz sie na zartach :bigrazz: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ja nie żartowałem :bigrazz: Waldi w Sobote ognisko jest na Kabatach :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Spoko Waldi, z tą parapetówą to był taki żart :). Mam nadzieje ze znasz sie na zartach ;)No co Ty pie**olisz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Ja nie żartowałem :lalag: Waldi w Sobote ognisko jest na Kabatach :) bede w Pulawach w tym czasi :| Belgu podaj mi swoj adres na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Wszedzie w dobrze ale w domu najlepiej :P Wrocilem do Pulaw :icon_eek: Dobra trzeba ustalic termin tej parapetowy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Wszedzie w dobrze ale w domu najlepiej :buttrock: Wrocilem do Pulaw :flesje: Dobra trzeba ustalic termin tej parapetowy :flesje:No BA!!!! Od rzau ci sie lepiej będzie mieszkać :P Może nawet damy rade ci Interneta założyć :icon_eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Dobra trzeba ustalic termin tej parapetowy :icon_mrgreen:no prosze... zaczales madrze gadac... wodke piles czy jak? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi