Listek31 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ja już wam mogepowiedzieć dziś że bedzie zdatny i Waldiemu bedzie się tam podobać zresztą nam tez he he he :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Apokalipsa... Mam nadzieje, ze tych slow nie uzyje zwiedzajac moja dziuple. Juz w krotce :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 czy bedzie do uzytku to sie przekonam w piatek.Waldi my tez :D my tez :buttrock: no, my ci wrzucimy nowy kolor na sciany :biggrin: :biggrin:na kolegow mozessssssszzzzz liczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Apokalipsa... Mam nadzieje, ze tych slow nie uzyje zwiedzajac moja dziuple. Juz w krotce ;) Słowa apokalipsa to użyjesz w sobotę rano :P to o której w piątek ustawka do Waldiego? Pomożemy Ci się chłopie rozpakować i rozgościć. PS pamiętajcie, co drugi bierze, młoteczek, a co drugi coś do zamiatania. Potrzebujemy też 2 wałków i 2 wiaderek farby. Waldi jaki kolor? Róźowy :bigrazz: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ja moge dopiero po 21-ej :icon_mrgreen: Aha i żeby było jasne NA TRZEŹWO KU.WA NIE ROBIE :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ja moge dopiero po 21-ej :icon_mrgreen: Aha i żeby było jasne NA TRZEŹWO KU.WA NIE ROBIE :buttrock: sie wie bez :clap: sie nie robi. Tylko jak będzie nas tylko dwóch to bierzemy tylko 2 narzędzia udarowe, posprząta ktoś rano :wink: nie możemy się przecież przepracowac, jeszcze sobota i niedziela są wolne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Co racja to racja :icon_mrgreen: My rozwalamy a reszta sprząta :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) sie wie bez :) sie nie robi. Tylko jak będzie nas tylko dwóch to bierzemy tylko 2 narzędzia udarowe, posprząta ktoś rano :icon_mrgreen:Jak to tylko dwoch? Wierzysz w cuda? :icon_razz:. Ja moge wpasc tak przed polnoca, dokonczyc dziela :biggrin: (znowu w robocie do jedenastej :biggrin:).nie możemy się przecież przepracowac, jeszcze sobota i niedziela są wolne :biggrin:Nic mi nie mow :lapad: Edytowane 26 Września 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Jak to tylko dwoch? Wierzysz w cuda? :). Ja moge wpasc tak przed polnoca, dokonczyc dziela :icon_mrgreen: (znowu w robocie do jedenastej :biggrin:). Waldi, Klaudiusz, znalazłem goscia który pozamiata :icon_razz: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 buahahahah co za plany, wszystko za moimi plecami :D Jesli chcecie mi pomoc to znajdzie mi prace taka ktora umozliwi mi zakup moto w kwietniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 czy mi sie zdaje czy ktos zrobil czyszczenie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Awaria była w wcieło większość ostatnio założonych Tematów i Postów :) :icon_eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 taaa... awaria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 i tak wiemy gdzie jechać :icon_eek: Waldi o której będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Apokalipsa... wrocilem do Pulaw. Jutro sie wprowadzam. MARCIN MASZ MINUSA ZA BRAK ODPOWIEDZI/INFORMACJI na temat wypadu do Kazimierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi