Czarny Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Pamietaj o kulkach łożyskowych, bo to dzieki nim nie niszczy sie popychacz, stanowia one dla popychacza i jego przedłuzenia łożysko. Jak założysz wszystko to opowiedz jak przebiegała jazda.Co do kulek masz racje ja u siebie nie miałem na początku kulek i sprzęgło bardzo mocno chodziło jak włożyłem kulki to niebo a ziemia. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Dzieki za pomoc myslałem ze pomorzecie o co innego mi chodziłoale dzieki i za to :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuryga Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ja sobie zrobiłem popychacz do sprzęgła w Wsce z elektrody zaraz ją sprzedałem listonoszowi i do tej pory Ten alkohol ;) bez żadnej naprawy śmiga po wsi już chyba ze 4 lata na gębie od ucha do ucha banan i co go zatrzymam to pod nosem mruczy tak: kiedy siedzę na maszynie totalny czuje luz kopne w kopkę to za mną tylko kurz to wspaniała jest maszyna choć ma już ze 40 lat.......i atak wkoło :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu87 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 kiedy mialem wske 125 (w sumie mam ja do tej pory ale brakuje mi kilku czesci, takze stoi i czeka na lepsze czasy, teraz zajmuje sie ruskiem) dobieralem popychacz od wtrysku do stara (dokladnie to nie pamietam czy od wtrysku czy od czegos innego). w kazdym razie pasowalo idealnie. dalej kulke (jezeli nie masz to rozbij jakies lozysko ktore ma kulki pasujace, a ta mala czesc popychacza mozna uciac z wiertla (oczywiscie z tej czesci gdzie wiertlo wchodzi do glowki wiertarki). popychacz musi wychodzic z walka zdawczego na okolo 1 cm lub 2 cm. patentow jest wiele. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi