Skocz do zawartości

Ognisko Kabaty Vol. 4

Marcin SF
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Klaudiusz, jak żyje nie widziałem żadnego twojego sensownego posta na żadnym forum :icon_mrgreen: Ty dużo piszesz ale bez sensu :rolleyes:

Bo w Piwie same bzdury wypisuje :icon_mrgreen: No i czasami w Zlotach :biggrin:

Ale wymyśliłeś, ja to przynajmniej mówie że mnie żona nie puściła czy do innego kaloryfera mnie przypieła niż zwykle a ty wymyśliłeś jakieś "zawianie szyji". Pewnie za laskami sie rozglądałeś i nadwyrężyłeś :icon_twisted:

ciii... bo sie wyda.

Belgu1.gif

zaluje, ze mnie nie bylo... niestety strasznie mnie zawialo na motorze

w ciagu dnia... szyja krecic nie moglem :bigrazz:

Widze, Belgu, ze jak mnie tam nie bylo to tez odmawiasz sobie przyjscia ??? :)

I nie sciemniaj ze .............. szyja nie mogles krecic, tam byla potrzebna tylko do przelykania ( bez skojarzen ) :icon_mrgreen:

No flaszeczka niczego sobie, ale ................ gdzie najprzedniejszy trunek listonosza !!! ;)

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614

Widze, Belgu, ze jak mnie tam nie bylo to tez odmawiasz sobie przyjscia ??? :)

I nie sciemniaj ze .............. szyja nie mogles krecic, tam byla potrzebna tylko do przelykania ( bez skojarzen ) :biggrin:

oj Majkel... mnie naprawde napierniczala szyja jak cholera...

Mariolka musiala mi ja smarowac pare razy.

Belgu1.gif

No flaszeczka niczego sobie, ale ................ gdzie najprzedniejszy trunek listonosza !!! :)

Nie było listonosza, nie było flaszeczki, wr0na za mało cisnął sąsiada.

oj Majkel... mnie naprawde napierniczala szyja jak cholera...

Mariolka musiala mi ja smarowac pare razy.

Tia już widzę jak ona Ci tą szyję smarowała :bigrazz: dzień później nie mogłeś ją ruszać.

Lepiej powiedz otwarcie kto komu co smarowal zamiast sciemniać :) - ten jęzor nie jest tu bez powodu

my swoje wiemy, a ty się od prawcdy nie wykręcisz

Edytowane przez Marcin SF

Jak zona patrzy ............ to tez tylko o jednym :biggrin:

ale wtedy z zona... a tak to niekoniecznie :D

Nie było listonosza, nie było flaszeczki, wr0na za mało cisnął sąsiada.

Raczej nie wyskrobal tej dziury do jego szafy.

Tia już widzę jak ona Ci tą szyję smarowała ;) dzień później nie mogłeś ją ruszać.

Lepiej powiedz otwarcie kto komu co smarowal zamiast sciemniać ;) - ten jęzor nie jest tu bez powodu

my swoje wiemy, a ty się od prawcdy nie wykręcisz

Moglem ale z trudem... a szyja wymagala dlugotrwalego leczenia ;)

Belgu1.gif

Witam

Kabaty są mur podobno tez czyli kiepsko było mam rozumieć (bo nie było mnie he he he)

Na weselu było super dawno się tak nie bawiłem, tańczyłem, jadłem piłem no dosłownie SZALEŃSTWO. Warto dodać iż wygrałem dwa konkursy czyli 2 x 0,5L ale wypiliśmy je więc nie liczcie na nic.

Szkoda tylko że nie jade z wami do Borek ale co zrobić może w przyszłym roku fortuna bedzie bardziej łaskawa.

Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję.

Witam

Kabaty są mur podobno tez czyli kiepsko było mam rozumieć (bo nie było mnie he he he)

Na weselu było super dawno się tak nie bawiłem, tańczyłem, jadłem piłem no dosłownie SZALEŃSTWO. Warto dodać iż wygrałem dwa konkursy czyli 2 x 0,5L ale wypiliśmy je więc nie liczcie na nic.

to dlatego dopiero teraz piszesz :biggrin: też po ostatnim weekendzie długo dochodziłem do siebie ;)

Szkoda tylko że nie jade z wami do Borek ale co zrobić może w przyszłym roku fortuna bedzie bardziej łaskawa.

tylko przekaż wr0nie co trzeba i będziemy się bawić za ciebie ;) oraz pić twoje zdrowie