KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Klaudiusz, jak żyje nie widziałem żadnego twojego sensownego posta na żadnym forum :icon_mrgreen: Ty dużo piszesz ale bez sensu :rolleyes:Bo w Piwie same bzdury wypisuje :icon_mrgreen: No i czasami w Zlotach :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ale wymyśliłeś, ja to przynajmniej mówie że mnie żona nie puściła czy do innego kaloryfera mnie przypieła niż zwykle a ty wymyśliłeś jakieś "zawianie szyji". Pewnie za laskami sie rozglądałeś i nadwyrężyłeś :icon_twisted:ciii... bo sie wyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) zaluje, ze mnie nie bylo... niestety strasznie mnie zawialo na motorzew ciagu dnia... szyja krecic nie moglem :bigrazz: Widze, Belgu, ze jak mnie tam nie bylo to tez odmawiasz sobie przyjscia ??? :) I nie sciemniaj ze .............. szyja nie mogles krecic, tam byla potrzebna tylko do przelykania ( bez skojarzen ) :icon_mrgreen: http://www.bikepics.com/pictures/1025525/ No flaszeczka niczego sobie, ale ................ gdzie najprzedniejszy trunek listonosza !!! ;) Edytowane 17 Września 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Widze, Belgu, ze jak mnie tam nie bylo to tez odmawiasz sobie przyjscia ??? :) I nie sciemniaj ze .............. szyja nie mogles krecic, tam byla potrzebna tylko do przelykania ( bez skojarzen ) :biggrin:oj Majkel... mnie naprawde napierniczala szyja jak cholera...Mariolka musiala mi ja smarowac pare razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 oj Majkel... mnie naprawde napierniczala szyja jak cholera...Mariolka musiala mi ja smarowac pare razy.No jak nie zna przyczyn powstania kręcza to smaruje :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Mariolka musiala mi ja smarowac pare razy. Dobra, dobra :bigrazz: Smaruj, smaruj bo ................... kto smaruje ten jedzie :) :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ten tylko o jednym... zwlaszcza jak zona nie patrzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jak zona patrzy ............ to tez tylko o jednym :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 nieobecni najbardziej rozgadani :) ale listek widze dobrze sie bawil na weselu, skoro jeszcze nie wylal zalow ze nie byl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) No flaszeczka niczego sobie, ale ................ gdzie najprzedniejszy trunek listonosza !!! :) Nie było listonosza, nie było flaszeczki, wr0na za mało cisnął sąsiada. oj Majkel... mnie naprawde napierniczala szyja jak cholera...Mariolka musiala mi ja smarowac pare razy. Tia już widzę jak ona Ci tą szyję smarowała :bigrazz: dzień później nie mogłeś ją ruszać. Lepiej powiedz otwarcie kto komu co smarowal zamiast sciemniać :) - ten jęzor nie jest tu bez powodu my swoje wiemy, a ty się od prawcdy nie wykręcisz Edytowane 18 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jak zona patrzy ............ to tez tylko o jednym :biggrin:ale wtedy z zona... a tak to niekoniecznie :D Nie było listonosza, nie było flaszeczki, wr0na za mało cisnął sąsiada.Raczej nie wyskrobal tej dziury do jego szafy. Tia już widzę jak ona Ci tą szyję smarowała ;) dzień później nie mogłeś ją ruszać.Lepiej powiedz otwarcie kto komu co smarowal zamiast sciemniać ;) - ten jęzor nie jest tu bez powodu my swoje wiemy, a ty się od prawcdy nie wykręciszMoglem ale z trudem... a szyja wymagala dlugotrwalego leczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam Kabaty są mur podobno tez czyli kiepsko było mam rozumieć (bo nie było mnie he he he) Na weselu było super dawno się tak nie bawiłem, tańczyłem, jadłem piłem no dosłownie SZALEŃSTWO. Warto dodać iż wygrałem dwa konkursy czyli 2 x 0,5L ale wypiliśmy je więc nie liczcie na nic.Szkoda tylko że nie jade z wami do Borek ale co zrobić może w przyszłym roku fortuna bedzie bardziej łaskawa. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam Kabaty są mur podobno tez czyli kiepsko było mam rozumieć (bo nie było mnie he he he) Na weselu było super dawno się tak nie bawiłem, tańczyłem, jadłem piłem no dosłownie SZALEŃSTWO. Warto dodać iż wygrałem dwa konkursy czyli 2 x 0,5L ale wypiliśmy je więc nie liczcie na nic. to dlatego dopiero teraz piszesz :biggrin: też po ostatnim weekendzie długo dochodziłem do siebie ;) Szkoda tylko że nie jade z wami do Borek ale co zrobić może w przyszłym roku fortuna bedzie bardziej łaskawa. tylko przekaż wr0nie co trzeba i będziemy się bawić za ciebie ;) oraz pić twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A tak przekazałem he he he ma wszystkich pozdrowić odemnie he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A tak przekazałem he he he ma wszystkich pozdrowić odemnie he he he acha, czyli, że wr0na sam wypije, zanim dojedzie do Borek :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi