Marcin SF Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 dasz odrobinke dla Asi i Mariolki? Wrony sposób na podryw - upić i wykorzystać :cool: :lalag: :icon_razz: :crossy: :) :icon_mrgreen: Masz tylko jeden "-" ja to chcialem napisac. Co do azjatek to lubisz wr0na, 9-cio letnie, tylko gdzie ona tam ma spodniczke :] Ok to teraz zakłady stawiam flaszke zmrożonej wódki, na to, że Klaudiusz nie przyjdzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 stawiam flaszke zmrożonej wódki, na to, że Klaudiusz nie przyjdzie :icon_twisted: ponoc jest zlosliwcem i moze w koncu przyjsc.. wchodze z dwoma heinekenami i usciskiem dloni prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 jak przyjdzie, czy jak nie przyjdzie ? bo nie wiem ile alco kupic ? :flesje: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Dranie miłej zabawy tylko kabat nie spalcie i niezniszczcie muru he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 jak przyjdzie, czy jak nie przyjdzie ? bo nie wiem ile alco kupic ? :icon_razz: :icon_razz:skoro uscisk dloni prezesa to jak przyjdzie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Ale jak przyjde to Flaszki dla mnie, tak? :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 widzicie:>juz kombinuje... no jak przyjdziesz to flaszka Marcina i uscisk dloni prezesa dla Ciebie... PS. poniewaz azjatki maja w poprzek to dementuje informacje o tym ze je lubie...wole Polki co chyba widac najlepiej po fakcie ze ciagle jeszcze siedze w tym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Ale jak przyjde to Flaszki dla mnie, tak? :crossy: No baa, oczywiście, ale masz przyjść, a nie przyjechać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 No baa, oczywiście, ale masz przyjść, a nie przyjechać :biggrin:Po ostatnim wyjściu nie wiem czy mnie żona bez Moto puści :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 wez zone...Belga 'tez' piekniejsza 'połowa' 'zazwyczaj' 'pilnuje' :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 wez zone...Belga 'tez' piekniejsza 'połowa' 'zazwyczaj' 'pilnuje' :biggrin: Z tym pilnowaniem to bywa różnie patrz ognisko nr 2 (chyba) kiedy przyniosłeś za dużo wina i ognisko nr 3 gdzie Mariolka nie miała siły pilnować Belga, gdyż polowała na króliki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 wina nigdy nie jest za dużo.... czasem tylko ktoś ma gorszy dzień na picie wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Wziołbym ale: - ktoś musi pilnować narybka, a dziadkowie wyjechani :P - jak za dużo wina to rozrabia :buttrock: Jak sie uda to podjade Metrem .......................... ale wtedy macie przesrane :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Wziołbym ale: - ktoś musi pilnować narybka, a dziadkowie wyjechani :P - jak za dużo wina to rozrabia :buttrock: Jak sie uda to podjade Metrem .......................... ale wtedy macie przesrane :D Nowy, Castro, Klaudi, Kuba(?)... nie mysleliscie czasem zeby zalozyc jakies przedszkole?wiecie.. tak zeby czasem ktos przejal narybki a reszta pojechala na imprezke w spokoju? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Masz tylko jeden "-" ja to chcialem napisac.stawiam flaszke zmrożonej wódki, na to, że Klaudiusz nie przyjdzie :flesje:jak ma tylko jeden "-" ? juz ma calkowicie przerabane :buttrock:Marcin uwazaj bo Klaudio specjalnie wpadnie po te flaszke... wez zone...Belga 'tez' piekniejsza 'połowa' 'zazwyczaj' 'pilnuje' :lapad:wytlumacz te apostrofy :D Wziołbym ale:- ktoś musi pilnować narybka, a dziadkowie wyjechani :) - jak za dużo wina to rozrabia ;) znaczy narybek rozrabia jak za duzo wina?co za rodzice... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi