wueska Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 gaxnik simsona ma troche starsza konstrukcje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 gaxnik simsona ma troche starsza konstrukcje:P Jak napisał rzemyk dellorto nie posiadają takiej śrubki, mimo, że nie są starą konstrukcją to po pierwsze. Po drugie dostęp do gaźnika w skuterze nie jest łatwy, więc o wiele prościej zrobić tak, jak napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 prościej odpiąć przewód podciśnienia :D Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 zalezy jak skuter... w skuterkach akurat przewaznie jest ta śrubka;) Zresza po co sie kłucic o śrube... mozna miec na to 1000 sposobów i kazdy dobry;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiljan Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 ja bym doradzil dolac oleju do silnika do baku sporo nawet ale bez przesady i niech pochodzi i zlapie go w gazniku, potem zakrecic gaźnik i niech zgasnie, i zatankowac do pelna na koncu to powinno wystarczyc, a na ile wyjezdzasz?? a wiekszocs z nadmiernych kombinacji jest malo pomocna bo jak wody nie bedzie to nic mu sie nie stanie, moje zdanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi