krizu Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam, zamierzam kupić nowe buty motocyklowe, ponieważ stare już sie wysłużyły :notworthy: Przede wszystkim jeżdże turystycznie, wiec oprócz bezpieczeństwa istotna jest też wygoda. Jeśli ktoś używał takich butów, bardzo proszę o opinie. Dzieki i pozdrawiam, Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Ja takie posiadam, jak chcesz się coś więcej dowiedzieć wal na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 a czamu na pw, może jeszcze komuś się ta wiedza przyda? forum jest bazą wiedzy o wszystkim, co dotyczy naszej pasji :)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 dpkladnie...widze ze falcomaja atrakcyjne ceny a robia wrazenie ze mozna je porownac z sidi lub alpina... wiec tez jestem bardzo ciekaw.... troche ciezko je dostac u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 No więc tak :P Buty są bardzo wygodne, nie przewiewne, ale sprawdzają się nawet w największe upały. Jeszcze nigdy nie było mi w nich za ciepło. Są bardzo elastyczne więc zmiana biegów w maszynach nie sportowych nie stanowi żadnego problemu. Teraz co do ceny, katalogowa niby jest 600zł, ale ja na moto bajzlu w łodzi znalazłem firmę moto-nawrot, która sprzedawała nówki sztuki za 450zł Ja kupiłem na miejscu, ale ojcu także się spodobały więc bez gadania wysłali 2 parę do domu. Podsumowując przed zakupem radzę skontaktować się z tą firmą, bo warto :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 jakis namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krizu Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Dzieki Wiertara za informacje. Chyba się na nie szarpne, mam tylko obawy co do wytrzymałości bo skóra jest chyba mielona albo jakaś inna. W każdym razie nie wygląda na naturalną licową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ja używam je od początku sezonu i na razie ze skórą nic się nie dzieję. Co do namiarów, http://www.moto-nawrot.com.pl/. Zadzwońcie i się spytajcie, gdyż sam jestem ciekaw czy mają więcej tych butów w tej cenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi