buchalter Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Zapraszam do pooglądania (>>TUTAJ<<) 'paru' fotek z tegorocznego Winobraniowego Zlotu Motocyklowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Ja zaraz popatrzę.Może gdzieś jestem :rolleyes: Edytowane 9 Września 2007 przez andrzej.las5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Zapraszam do pooglądania (>>TUTAJ<<) 'paru' fotek z tegorocznego Winobraniowego Zlotu Motocyklowego.Szkoda, że nie miałeś "na sobie" jakiegoś logo forum czy czegoś, żeby można było się rozpoznać :) Wybierasz się na zakończenie sezonu do Lubska? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ja tez bylam na zlocie jak widze na fotę u Cienie sie niezałapalam :P szkoda ze nie milismy okazni wypić a może i nawet razem pilismy .... Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 impreza ok ale nienadzwyczajnanie było gdzie pojeźdźić na ten przykładparada w sumie okpogoda nienajgorsza (myślałem że będzie gorzej)4szmery dali radęjak zwykle nie było koszulek w rozmiarze który się chciało (same xl i xxla ja raczej mały jestem)w tym roku organizatorzy poszli po rozum do głowy i w końcu zeszli coś z ceny wlotki choć i tak do najtańszych nie należałabyłem na zlotach bachusa trzy razy i za każdym w innym miejscu, ciekawe czy dębno już na stałe wbije się do kalendarza Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 impreza ok ale nienadzwyczajnanie było gdzie pojeźdźić na ten przykładparada w sumie okpogoda nienajgorsza (myślałem że będzie gorzej)4szmery dali radęjak zwykle nie było koszulek w rozmiarze który się chciało (same xl i xxla ja raczej mały jestem)w tym roku organizatorzy poszli po rozum do głowy i w końcu zeszli coś z ceny wlotki choć i tak do najtańszych nie należałabyłem na zlotach bachusa trzy razy i za każdym w innym miejscu, ciekawe czy dębno już na stałe wbije się do kalendarzamasz racje koszulki mogły by byc mniejsze tym samym mam kolejna co spania ..... bo duza..... i szkoda że amazonki płaciły.....ale spoko..... na przyszłosć to wiecej wina :P Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 hehe -gdyby to jeszcze wino było :P (zaserwowali nalewkę pożeczkową bodajże - pewny nie jestem bo nie gustuje ;) ) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 hehe -gdyby to jeszcze wino było :P (zaserwowali nalewkę pożeczkową bodajże - pewny nie jestem bo nie gustuje ;) )ja tam zawsze swoje woże :flesje: sprawdzone ;) ale coś malo zabrałam tym razem albo po prostu miałam dobry dzien na picie tak sobie ogladam i jesnak sie załapałam na fotę 2 rza ostatnia fota :P troche rozmyta Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Więc jednak forumowicze tez byli.Szkoda że sie nie zgadaliśmy wcześniej, a założyłem oddzielny temat o Bachusie.EEEE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 a no byli a ja sie przeprowadzałam i nie miałam jakiś czas dostępu do netu dlatego sie nieodzywałam.....ale nic straconego ..... moze własnie pilismy razem :) Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Może i tak.He he.Następnym razem zgadamy się dużo wcześniej.Druga ostatnia to z Syrenka na czele parady. Tam byłaś? Edytowane 11 Września 2007 przez andrzej.las5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) o tu http://www.bikepics.com/pictures/1016961/ jestem :clap: a ma ktos jeszcze jakis linki z fotami ze zlotu ?? Edytowane 11 Września 2007 przez ankha_vt Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Teraz widzę, ale chyba nie piliśmy razem.Ale jakaś dziewczyna na czymś czerwonym w sobotę paliła gumę na ośrodku. Tutaj kolega zamieścił kilka fotek pod folderem Bachus.Miłego oglądania.http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=shipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 heh sie niezałapałam :banghead: na zdjecia w sobotę nie paliłam gumy ale w piątek kopałam dziury :lapad: bo tak było tam bezpiecznej zaparkowac:) Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 To fakt. Bezpieczne parkowanie.Ciekawe czy właścicielom obiektu to się spodobało.Przeorany ośrodek, jakby dziki przeszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi